Analisis Teknikal BTC/USD – Timeframe Daily – 19/3/2018

0 567

Jika diperhatikan ketika ini, harga bitcoin gagal untuk breakout harga $11800 dan mulai meneruskan lagi penurunan dan kini harga telah hampir mencecah Key Support terendah sekitar harga $7464 ketika ini. Sekiranya ia breakout, kemungkinan harga akan menguji dan mencapai ke paras harga support seterusnya iaitu $5950.

Oleh itu, penting untuk memperhatikan harga sekitar $7964 sekiranya ia masih tidak dibreakout, BTC/USD akan mulai kembali pulih dan membuat kenaikan semula ke sekitar Key Resistance $9265. Apapun, ia kini berada di sekitar harga yang agak kritikal dan penting untuk diperhatikan samaada ia akan breakout samaada Key Resistance atau Key Support bagi menentukan pergerakan seterusnya.

Anda nak trade matawang crypto tetapi tiada akaun? Broker ini ada menawarkan beberapa matawang crypto yang boleh anda trade. Dapatkan $50 Modal Free untuk trading – KLIK SINI

 

Download Indicator Moshed Magic Line
Sertai bersama lebih 20,000 subscriber VIP kami yang menerima Indicator Moshed Magic Line PERCUMA beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.