FBS melancarkan Promo kebajikan untuk membantu orang yang memerlukan

416

Untuk membantu golongan yang memerlukan, FBS melancarkan promo Berdagang Untuk Beramal. Idea tunjang promo ini adalah untuk menyatukan seramai mungkin pedagang untuk satu tujuan murni dan untuk menunjukkan bahawa kebajikan bukan hanya omongan kosong. Ia memberikan harapan dan keyakinan terhadap masa depan yang cerah dan sihat. Hanya dengan berpadu tenaga, kita dapat membantu golongan yang terpinggir, terancam, dan tidak bernasib baik. FBS bersedia untuk membantu bukan sahaja mereka yang terjejas dari pandemik tetapi juga mereka yang kekurangan di sepanjang masa, bukan hanya di waktu mencemaskan ini sahaja.

Cara-cara menyertai promosi ini

Mulai dari 13 April sehingga 22 Mei, FBS menawarkan para pelanggannya untuk bedagang dan membantu golongan yang menghadapi kesukaran sosial. Ia peluang yang baik untuk berhenti sejenak, bermuhasabah, dan melabur pada mereka yang paling memerlukan perhatian dan bantuan kita.

Untuk setiap pelanggan yang membuat deposit, FBS akan memberikan bonus margin sebanyak 300%. Seluruh komisen rakaniaga dan spread dari pesanan-pesanan yang ditutup akan disalurkan kepada kebajikan!

Untuk menyertai promosi ini para pedagang perlu melakukan yang berikut:

  • Buka akaun Berdagang Untuk Beramal di app laman peribadi mobile FBS anda
  • Deposit $100+ secara total
  • Tekan ‘Dapatkan bonus’ dan dapatkan bonus 300%
  • Berdagang dan tutup pesanan

Semua dana yang dikumpulkan sepanjang promo Berdagang Untuk Beramal di FBS akan dihantar ke badan-badan kebajikan.

FBS ialah sebuah syarikat perbrokeran cakna sosial yang melaburkan sumber dan tenaga yang banyak ke atas usaha-usaha kebajikan dan program adaptasi masyarakat. Ia berkerjasama dengan sembilan organisasi kebajikan di enam neara, yang membantu orang-orang tua, kanak-kanak yang menderita akibat kanser, anak-anak yatim, pelarian, ibu-ibu tungal, dsb. FBS juga merancang untuk mengadakan lebih dari 15 acara kebajikan bersama para rakaniaga mereka di pelbagai rantau dunia.

Klik sini untuk buka akaun bersama FBS sekarang – KLIK SINI

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat