FBS Mengumumkan Promo Tempatan Gift Season Malaysia

355

Mulai dari 6 Julai 2020, FBS menjemput para pedagang dari Malaysia untuk menyertai promosi Gift Season. Promosi ini akan berlangsung selama sebulan penuh (6 Julai – 4 Ogos). Para peserta akan berpeluang untuk memenangi Samsung Galaxy baru di dalam cabutan bertuah. 

Setiap minggu 5 telefon model premium baharu akan menjadi rebutan – 20 telefon secara total di dalam tempoh sebulan. Setiap minggu, para pedagang berpeluang untuk menangi Samsung Galaxy A71 di dalam cabutan bertuah yang termudah dan terpantas. Prosesnya mudah:

  • Kongsikan emel anda dengan FBS di dalam kotak di laman promosi.
  • Deposit $200+ ke mana-mana akaun FBS dan dagangkan dua lot
  • Siap sedia untuk mendengar nama anda di acara cabutan bertuah mingguan di hari Khamis minggu seterusnya

Sepanjang seluruh sejarah FBS, para pedagang sentiasa menjadi keutamaan terbesar bagi syarikat ini. Musim kali ini, FBS mahu membuktikan perkara ini sekali lagi dengan promosi baharu Gift Season untuk menguji tuah anda, menang dan berdagang secara on-the-go dengan Samsung yang baru dan bersinar.

____

FBS adalah sebuah broker antarabangsa dengan kehadiran di lebih 190 negara dan lebih dari 15 000 000 pelanggan. Ia terkenal dengan aneka peraduan dan promosi yang kerap, pelbagai, dan memanfaatkan, yang mendapat sambutan hangat dari komuniti perdagangan dari seluruh dunia. Selain dari itu, broker ini juga menawarkan pelbagai servis istimewa yang menjadikan perdagangan lebih menyenangkan dan berkelebihan seperti bebas-swap, VPS, cashback sehingga $15 per lot, dan banyak lagi. Ia juga menyediakan khidmat bantuan pelanggan yang luar biasa di dalam bahasa-bahasa tempatan, 24/7.

FBS adalah rakan perdagangan rasmi FC Barcelona sejak Januari 2020.

 

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat