Kenali Gaya Baru Jenama FBS

494

FBS, sebuah syarikat perdagangan antarabangsa yang besar, telah berada di pasaran selama lebih dari 12 tahun. Dipercayai oleh lebih 16 juta orang di seluruh dunia, syarikat ini telah berkembang, membangunkan pelbagai produk baru, berkembang ke benua baru, dan mengikuti perkembangan dunia yang pesat berubah. Oleh itu, tibalah masa untuk memberikan gaya baharu kepada jenama kami.

Untuk terus relevan dengan peredaran zaman, digital, dan seberapa memudahkan mungkin, FBS, sebuah ekosistem produk-produk perdagangan yang kukuh, beralih ke identiti visual yang lebih mudah dikenali sambil mengekalkan nilai-nilai teras kami – ketelusan, keandalan, kejujuran. Keselesaan pelanggan FBS adalah keutamaan utama kami. Itulah sebabnya elemen reka bentuk setiap produk kini berbeza. Gaya jenama yang baharu, termasuk logo, warna, font, dan blok, mempunyai makna dan menyerlahkan keunikan setiap produk FBS.

Mulai sekarang, pelanggan FBS boleh menikmati pengalaman perdagangan yang lebih lancar, dengan menggunakan, misalnya,  FBS Trading Broker. Ia adalah e-kabinet dengan versi aplikasi dan web untuk menguruskan akaun, mendeposit dan mengeluarkan dana, dan menjejak prestasi.

Dengan aplikasi FBS Trader, perdagangan tersedia untuk sesiapa sahaja pada bila-bila masa, di mana jua. Platform perdagangan semua dalam satu yang dilengkapkan dengan kefungsian yang penuh namun tetap ringkas dan mudah digunakan, menawarkan beraneka instrumen perdagangan, carta masa nyata, perkakas pengawalan risiko, dan lebih banyak lagi pilihan untuk para pedagang moden.

Satu lagi aplikasi FBS ialah FBS CopyTrade. Ia ditujukan khusus untuk mereka yang lebih menggemari pelaburan cara moden. Aplikasi ini membolehkan penggunanya menjana keuntungan dan memperoleh pengetahuan hanya dengan meniru  para pedagang yang berjaya dan meninjau aksi mereka di pasaran.

FBS telah memperbaharui gayanya, tetapi nilai-nilai utama kami tetap tidak berubah – para pelanggan yang gembira dan berjaya. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kemas kini ini, lawati pembentangan kami.

FBS ialah sebuah broker antarabangsa dengan kehadiran di lebih 150 negara dan lebih dari 16,000,000 pelanggan Ia terkenal dengan aneka peraduan dan promosi yang kerap, pelbagai, dan memanfaatkan, yang mendapat sambutan hangat dari komuniti perdagangan dari seluruh dunia. Selain dari itu, broker ini juga menawarkan pelbagai servis istimewa yang menjadikan perdagangan lebih menyenangkan dan berkelebihan seperti bebas-swap, VPS, cashback sehingga $15 per lot, dan banyak lagi. Rakan Perdagangan Rasmi FC Barcelona sejak Januari 2020.

 

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat