Peluang Terakhir untuk Mendaftar iFX EXPO Dubai 2023

82

[Siaran Media] INTRADAY menjadi Media Partner bagi iFX Expo Dubai 2023

Acara Perdana untuk Rangkaian Perniagaan dan Kerjasama dalam Ruang Kewangan dan Fintech

iFX EXPO Dubai 2023 semakin hampir, dan ia dijangka menjadi EXPO iFX terbesar yang pernah diadakan di Timur Tengah dan wilayah Afrika Utara (MENA). Antara 16-18 Januari, acara itu akan menghimpunkan profesional terkemuka dalam sektor kewangan dan fintech di bawah bumbung Pusat Dagangan Dunia Dubai selama dua hari kerjasama perniagaan dan rangkaian. Tahun ini, acara itu akan menampilkan 40% lebih peserta pameran dan kira-kira 3,500 peserta di seluruh dunia. Pemain industri utama seperti Exness, ZuluTrade, Kumpulan MultiBank, B2Broker, ADSS, StoneX dan OneZero, antara yang lain, akan mempamerkan dan menaja acara tersebut.

Sorotan Edisi iFX EXPO ini

Dua hari perbincangan di iFX EXPO Dubai 2022 akan mengumpulkan profesional dalam perdagangan dalam talian, perkhidmatan kewangan dan teknologi kewangan, menyediakan platform yang sempurna untuk rangkaian dengan jenama terkemuka industri dan membincangkan topik, seperti peraturan perkhidmatan kewangan dan kesannya mengenai industri, kecairan dalam MENA, Kripto dan Web 3.0, rangka kerja kawal selia, meningkatkan pengekalan pelanggan dan lain-lain.

Kedua-dua hari itu akan diisi dengan perbincangan bermaklumat di Dewan Penceramah dan Hab Idea, manakala acara rangkaian akan mengakhiri perdebatan yang menggugah pemikiran, membolehkan para peserta berehat dan berhubung pada tahap yang lebih mendalam dalam suasana tidak formal. Untuk gambaran keseluruhan topik dan barisan pembesar suara yang lengkap, lihat agenda.

Jangan lepaskan peluang ini untuk mendengar daripada pakar dan terlibat dalam perbincangan yang bermakna dengan rakan sebaya anda. Inilah yang dikatakan beberapa ahli panel kami tentang acara itu:

Daniel Takieddine (CEO MENA, BDSwiss) teruja dengan “prospek rangkaian dengan orang yang berfikiran sama dan profesional.”

Jonathan Brewer (Rakan Kongsi Urusan, IS Prime) tidak sabar-sabar untuk “bertemu kenalan sedia ada dan membuat hubungan baharu di salah satu geografi pertumbuhan yang pesat berkembang dalam keseluruhan industri kami.”

Damian Hitchen (CEO MENA, Saxo Bank) teruja untuk “berinteraksi dengan rakan kongsi, delegasi swasta dan rakan sekerja industri dalam perdebatan yang rancak mengenai masa depan industri.”

Serena Sebastiani (Pengarah Penasihat Perkhidmatan Kewangan, PwC Timur Tengah) tidak sabar-sabar untuk “bertemu peserta pasaran, terlibat dalam perbincangan tentang cara menyokong perniagaan mereka, dan membawa impak dalam industri melalui penyelesaian isu semasa.”

Arshad Khan (CEO, Venomex Limited) teruja untuk “melakukan perbincangan bermakna dengan pakar dalam industri kewangan mengenai rangka kerja kawal selia, inovasi dalam ruang fintech, penggunaan mata wang digital dan untuk membina ekosistem dalam rantau MENA di mana pengguna akan melihat ketangkasan dan memperibadikan perkhidmatan kewangan.”

Jangan Lepaskan, Daftar Sekarang untuk Pas Anda

Daftar sekarang untuk mendapatkan Pas anda dan akses 2+ hari rangkaian yang tiada tandingan dengan pemimpin industri dan pembuat keputusan, kemasukan ke Dewan Speaker dan Hab Idea, akses ke kawasan makanan dan minuman yang ditaja dan kemasukan ke Parti iFX EXPO rasmi yang mengagumkan.

Jangan tunggu – kurang daripada seminggu lagi sehingga iFX EXPO bermula di Dubai! DAFTAR SEKARANG

 

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat