Peluang Terakhir untuk Mendapat Pas Early Bird iFX EXPO Dubai 2023

722

[Siaran Media] INTRADAY menjadi Media Partner bagi iFX Expo Dubai 2023

iFX EXPO Dubai 2023: Sertai acara fintech yang paling dinanti-nantikan.

Dunia fintech (Finance Technology) sedang bersiap sedia untuk edisi iFX EXPO Dubai seterusnya yang akan berlangsung pada 16-18 Januari 2023 di Dubai World Trade Centre. Dengan gerai dan tajaan yang ditempah dalam masa yang singkat, pertunjukan ini dijangka menjadi acara EXPO iFX terbesar yang pernah diadakan di rantau MENA. iFX EXPO Dubai 2023 akan menjadi tuan rumah 40% lebih banyak peserta pameran daripada edisi Dubai sebelumnya dan akan mengalu-alukan kira-kira 3500 peserta dari seluruh dunia.

Sepanjang lebih 10 tahun sejarahnya yang terkenal, iFX EXPO telah mengumpulkan lebih 2000 peserta pameran dan lebih 50 000 peserta dari seluruh dunia. Pertunjukan ini telah mendapat daya tarikan yang luar biasa sebagai penanda aras acara yang tidak boleh dipertikaikan untuk rangkaian dan kerjasama perniagaan, membezakan dirinya sebagai ekspo yang mesti dihadiri untuk pemain industri yang mencari peluang pertumbuhan dalam ruang kewangan dan fintech dan bersedia untuk mengikuti perkembangan paling bercita-cita tinggi menerajui masa depan daripada fintech.

Apa yang diharapkan

Industri ini telah menunjukkan minat yang tidak pernah berlaku sebelum ini, setelah mula menempah tajaan dan slot tapak jauh lebih awal. Exness mendahului senarai pempamer dan penaja yang membanggakan sebagai Rakan Kongsi Global Rasmi, diikuti oleh gergasi industri seperti ZuluTrade, Kumpulan MultiBank, B2Broker, ADSS, OneZero dan banyak lagi. Senarai penuh pempamer dan penaja iFX EXPO Dubai 2023 boleh dilihat di laman web rasmi.

Sepanjang 2+ hari ekspo, para profesional industri akan bertemu dengan pelanggan dan rakan sekerja daripada 120+ jenama terkemuka, menemui peluang perniagaan baharu, melibatkan diri dalam kandungan bernas daripada 100+ pakar industri dan membincangkan perniagaan dalam suasana santai di pihak legenda iFX EXPO .

iFX EXPO ialah destinasi muktamad untuk industri fintech dan platform sempurna untuk kerjasama perniagaan global yang menghimpunkan pemimpin industri dari seluruh ruang kewangan dan fintech:

  • Pembekal Teknologi & Perkhidmatan
  • Aset Digital & Blockchain
  • Broker Runcit & Institusi
  • Pembayaran, Bank & Pembekal Kecairan
  • Ahli Gabungan & IB
  • Peraturan & Pematuhan

Apa yang dikatakan oleh peserta pameran terdahulu tentang EXPO iFX

“Ia adalah satu peluang yang luar biasa untuk bertemu dengan profesional yang hebat dari industri, serta melibatkan diri dalam perniagaan dengan syarikat yang benar-benar mencari penyelesaian.”

Harel Falk – VP Jualan & Pembangunan Perniagaan, Solitics

“Pertunjukan ini memberikan peluang yang tidak ternilai kepada kami untuk bertemu pelanggan yang berpotensi dan sedia ada, mendapatkan peluang perniagaan baharu, belajar tentang produk dan trend baharu, bertemu rakan kongsi perniagaan dan mempamerkan semua produk terbaharu kami.”

Arthur Azizov, Ketua Pegawai Eksekutif B2Broker

“Bagi kami, salah satu perkara terbaik tentang acara seperti iFX EXPO ialah peluang untuk mendekati dan peribadi dengan profesional industri dan mendapatkan hubungan bersemuka baharu dan bermakna dengan pelanggan baharu dan sedia ada dari seluruh dunia.”

Exclusive Capital

Daftar Sekarang untuk mendapatkan Pas Early Bird anda

Manfaatkan Tawaran Masa Terhad dan dapatkan Pas Early Bird anda untuk iFX EXPO Dubai 2023. Daftar sekarang untuk mendapatkan akses kepada 2+ hari rangkaian tanpa had, kemasukan ke Dewan Penceramah dan Hab Idea, akses kepada Makanan & Minuman Tajaan dan Kawasan Lounge Perniagaan , serta kepada pihak rangkaian eksklusif.

Jangan ketinggalan, sertai acara yang menetapkan arah aliran dan membentuk masa depan industri fintech!

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat