TFUEL Terus Gah Melonjak 100% Dengan Pelancaran Mainnet 3.0

217

Meneliti pasaran menuju penghujung minggu, pasaran kripto dilihat seperti sedang memberi isyarat untuk membuat lonjakan harga yang disokong oleh kenaikan yang dibuat oleh nilai Bitcoin.

Namun disaat kripto lain sedang membuat rentak kenaikan semula, TFUEL sudah pun meroket melebihi 100% pada bulan ini.

Kenaikan harga TFUEL ini disokong kuat oleh pelancaran Mainnet 3.0 di rangkaian yang dijadualkan pada 30 Jun ini dan juga dengan pelancaran ‘one-click delegated staking’.

Hal itu terus memberikan momentum yang positif kepada TFUEL yang telah mencatatkan paras ketinggian sepanjang masa (ATH) terbaru 2021 di paras harga $0.67.

Dapat dilihat pada carta TFUEL/USDT, menjelang penghujung dagangan Mei, TFUEL sudah pun mula menunjukkan pergerakan yang positif setelah menembusi paras RBS (resistance become support) sekitar harga $0.30-$0.35.

Menyambung momentum kenaikan pada pembukaan pasaran hari ini, nampaknya harga TFUEL sedang membuat sedikit penurunan dari paras ATH sebelum ini sekitar harga $0.57.

Sekiranya pergerakan harga berjaya mengekalkan momentum lonjakan, paras ATH terbaru $0.67 bakal ditembusi dan meneruskan langkah pendakian yang lebih tinggi dalam mencapai paras ATH terbaru.

Kebanyakan pakar penganalisis menjangkakan harga TFUEL berkemungkinan bakal menuju ke paras harga hingga sekitar $0.80-$1.0 untuk membuat ATH terbaru jika terus disokong sentimen yang positif.

Namun jika pergerakan harga tidak berjaya meneruskan kenaikan, paras RBS $0.57 bakal diuji semula sebelum memberikan isyarat terbaru ke mana hala tuju pergerakan seterusnya.

Jika penurunan harga terus berlaku, paras RBS seterusnya sekitar $0.45 bakal menjadi tumpuan untuk diuji sebelum kemungkinan harga menuju ke paras yang lebih rendah.

Setakat jam 11.00 pagi waktu tempatan, harga TFUEL melonjak lebih 5% untuk diperdagangkan di atas paras $0.60.

Lihat gambar carta matawang kripto TFUEL/USDT di bawah untuk rujukan analisis teknikal anda.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat