IDEA – Keunikan Platform Perniagaan Dalam Teknologi Blockchain

364

Ideaology adalah sebuah projek ‘blockchain’ yang didirikan sebagai satu platform pelancaran perniagaan yang di mana pengguna boleh mencurahkan idea-idea hebat pada platform IDEA.

Teknologi ini juga dapat membantu pengguna untuk berkongsi idea dan kaedah ‘crowndfunding’ yang sempurna dengan yuran terendah dalam talian. Meliputi secara keseluruhannya, platform ini mendorong pengguna untuk menjadi lebih kreatif dan bermotivasi dalam berinovasi di dunia ‘blockchain’.

Token IDEA ini diasaskan oleh Khaled Alkalbani yang mempunyai pengalaman lebih satu dekad dalam sektor pengurusan dan perdagangan. Beliau ingin membawa pengetahuannya mengenai pengurusan dan pasaran ke arena perniagaan ‘blockchain’.

Dapat diperhatikan pada carta pergerakan harga IDEA/USDT, momentum lonjakan melebihi 40% tidak berdaya untuk diteruskan apabila harga IDEA kembali membuat penurunan untuk menguji paras sokongan sekitar harga $0.15-$0.19 pada pembukaan pasaran minggu ini.

Dengan lonjakan itu juga, ia telah mendorong harga IDEA untuk menguji paras SBR (support become resistance) pada harga $0.30 dan menandakan bahawa paras SBR tersebut merupakan paras yang paling sukar ditembusi sejak 3 minggu.

Jika pergerakan harga IDEA tidak berjaya untuk kembali membuat kenaikan, paras harga terendah yang pernah dicapai sekitar $0.14 bakal diuji dan bakal menjadi paras penentu untuk menyokong semula lonjakan harga atau meneruskan penurunan.

Sekiranya pergerakan harga terus melepasi paras terendah $0.14, pergerakan harga dijangka bakal kembali meneruskan trend bearish dan bakal membuat paras terendah 2021 yang terbaru.

Sebaliknya jika pergerakan harga kembali gah untuk membuat peningkatan, paras SBR $0.30 bakal diuji semula sebelum membuat lonjakan yang lebih tinggi.

Momentum kenaikan dapat diteruskan jika harga IDEA berjaya menembusi paras $0.40 dan bakal memberikan petanda kepada para pelabur bahawa harga IDEA bakal membuat perubahan trend.

Untuk kenaikan yang lebih tinggi, paras SBR seterusnya sekitar harga $0.50-$0.55 bakal diuji terlebih dahulu sebelum pergerakan harga IDEA kembali menguji paras resistance $0.75 dan paras ketinggian sepanjang masa (ATH) $1.10 yang pernah dicapai pada 10 Mei.

‘Do Your Own Research’ sebelum melakukan pembelian dan pada waktu artikel ini ditulis coin Ideaology boleh dibeli di platform Kucoin, Bitcoin.com Exchange, P2PB2B dan Uniswap (V2).

Setakat jam 11.00 pagi waktu tempatan, harga IDEA susut sebanyak 6% untuk didagangkan di bawah paras harga $0.20.

Lihat gambar carta matawang kripto IDEA/USDT di bawah untuk rujukan analisis teknikal anda.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat