Parah! ‘Pintu Neraka’ LUNC Digantung Binance!

245

“Hmmm habis la, takkan dengan pembakaran je nyawa LUNC dapat diteruskan”  

Token Terra Classic (LUNC) terkesan apabila syarikat gergasi exchanger mata wang kripto, Binance secara tiba-tiba menghentikan pembakaran aset digital tersebut sehingga Mac 2023.

Tindakan itu dilaksanakan susulan terdapat pembiayaan pool komoditi* yang termaktub dalam Cadangan 100983 dan Cadangan 11111, di mana LUNC dicetak semula sebagai dana pembangunan.

*Pelaburan atau entiti serupa yang memperdagangkan kontrak niaga hadapan komoditi untuk manfaat pelabur.

Suka dimaklumkan juga bahawa Binance sedang berada dalam proses mempertingkatkan lagi mekanisme pembakaran LUNC untuk menyokong komunitinya kurangkan bekalan aset digital tersebut.

Rentetan itu, syarikat itu akan membakar 50% yuran dagangan spot dan margin LUNC berbanding sebelum ini sebanyak 100%.

Binance dan Yayasan Terra Grants yang diketuai oleh Edward Kim, pembangun utama LUNC turut bersama-sama membincangkan mengenai perubahan ataupun perkembangan yang harus dilakukan dalam tempoh terdekat ini.

Antara idea yang disebut adalah mencipta wallet burn baharu untuk mengelak pencetakan semula LUNC serta luluskan wallet Binance supaya tidak perlu dikenakan cukai apabila melakukan aktiviti pemindahan.

Namun, Binance berkemungkinan menghentikan mekanisme pembakaran jika komuniti LUNC gagal melaksanakan pembaharuan tersebut secepat mungkin.

Dalam pada itu, validator LUNC DAO menuduh Terra Rebels sebagai penyebab hubungannya bersama Binance semakin retak dan menyarankan komunitinya memenuhi syarat Binance.

Setakat penulisan ini, harga LUNC menyaksikan penyusutan pada zon 0.000163 dalam tempoh 24 jam lalu daripada paras tertinggi sebelum ini pada 0.000185.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat