Pelabur Chainlink Berebut-Rebut Beli Kripto Baru Ini Pula!

464

“Adakah kripto baru ini berpotensi untuk melonjak tinggi pada masa hadapan?”

Susulan pasaran mata wang kripto semakin berkembang pesat, para pelabur Chainlink (LINK) sedang mengumpul sejumlah besar token Sparklo (SPRK) yang pada masa ini berada di peringkat kedua prajualan.

Sudah sedia maklum platform dagangan logam pertama di dunia yang dibina di atas blockchain SPRK telah bersedia untuk menjadikan sektor tersebut boleh diakses semua orang.

Apabila individu melabur dalam platform SPRK, non-fungible token (NFT) akan mint untuk mewakili pelaburan individu itu tetapi menariknya koleksi digital tersebut disokong oleh logam berharga seperti emas, platinum dan perak.

Selain itu, SPRK turut akan memeterai perjanjian bersama kedai barang kemas untuk melancarkan produk mereka di pasarannya yang akan memberi pelabur akses langsung kepada barang kemas itu pada harga diskaun.

Malah, pasukan SPRK telah memperoleh permohonan Know Your Customer (KYC) daripada Laporan Audit Blok sebagai sebahagian daripada matlamat mereka untuk menunjukkan komitmennya terhadap ketelusan dan pematuhan.

Pada masa ini token SPRK masih menjalankan prajualan, di mana kini harganya yang berada pada $0.026 setiap token akan memberi peluang besar kepada pelabur untuk menyertai projeknya sebelum aset digital itu melonjak 50 kali ganda.

Sementara harga LINK kini melonjak sebanyak 0.15% pada paras $6.27 dalam tempoh 24 jam terakhir dengan modal pasaran bernilai $3 bilion, tetapi malangnya masih mencatatkan penurunan 3.50% sepanjang minggu lepas.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat