Tergempar! Shiba Inu Bakal Lebarkan Sayap Ke Dalam Sistem Kewangan Utama

1,076

Pasukan Shiba Inu telah membuat perkembangan besar dalam hal lapangan penggunaan dan utiliti apabila mereka mengumpulkan $12 juta melalui token utiliti dan pentadbiran TREAT untuk membangunkan rangkaian blok Layer 3 yang baru. Ia bertujuan untuk menumpukan kepada privasi dan inisiatif lain. Satu kemaskini terkini dalam The Shib Daily mendedahkan satu perjanjian penting yang dicapai oleh Shytoshi Kusama semasa acara Token2049.

Pasukan Shiba Inu telah menutup kitaran pembiayaan sebanyak $12 juta. Pembiayaan tersebut melibatkan pasukan menjual token utiliti dan pentadbiran mereka, token TREAT, kepada firma  yang berpusat di Panama.

Antara firma-firma tersebut termasuklah Animoca Brands, Mechanism Capital, Cypher Capital, Shima Capital, Big Brain Holdings, Hercules Ventures, Morningstar Ventures, Woodstock Fund, DWF Ventures, Polygon Ventures, Stake Capital, Illuminati Digital Capital, Primal Capital, dan Spirit Dao.

Shytoshi Kusama mengatakan dana tersebut akan digunakan utamanya untuk membangunkan rangkaian blok baru Shiba yang berfokus kepada privasi dengan nama Zama dan memastikan rangkaian blok Shibarium mereka kekal dalam  pusat perhatian, sambil memperluaskan langkah-langkah keselamatan dan pematuhan peraturan. Beliau juga mendedahkan bahawa TREAT akan diperkenalkan ke pasaran kripto pada tahun ini. Ekosistem Shib juga akan memperkenalkan token baru bernama Shi stablecoin pada penghujung tahun ini.

Sebagai token meme yang terkenal yang telah berkembang menjadi ekosistem yang lebih luas, termasuk aplikasi kewangan desentralisasi (DeFi) dan sebuah rangkaian blok yang didedikasikan, Shiba Inu sedang bergerak secara perlahan-lahan ke arah matlamatnya ke dalam dunia kewangan utama.

Harga SHIB melonjak 1% selepas pengumuman itu, dengan harga kini berdagang pada $0.00002705. Harga rendah dan tinggi dalam tempoh 24 jam adalah masing-masing $0.00002551 dan $0.00002761. Walau bagaimanapun, jumlah dagangan telah berkurang sebanyak 27% dalam tempoh 24 jam yang lepas, menunjukkan penurunan minat di kalangan pedagang.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat