Terra Virtua Kolect (TVK) NFT Yang Menunggu Masa Mengaum!

645

Terra Virtua Kolect adalah ekosistem ‘cross-platform’ Non-Fungible Token (NFT) yang menawarkan pasaran kepada pencipta dan pengumpul NFT untuk berinteraksi bersama yang diasas bersama oleh Gary Bracey (CEO) dan Jawad Ashraf (CTO).

Projek Terra Virtua Kolect mengumpul $2.6 juta dalam tiga pusingan pra-penjualan token. Beberapa perjanjian rakan kongsi strategik untuk mencipta koleksi digital telah termeterai antaranya termasuk Legendary Entertainment and Paramount Pictures.

Apa yang membuatkan ia lebih unik ialah pengalaman pengguna memiliki aset seni digital eksklusif dengan pemilikan mutlak secara online, dipamerkan dalam ruang peribadi maya dan boleh dipaparkan secara virtua realiti (VR) iaitu kombinasi antara dunia realiti dan dunia maya.

TVK juga membolehkan para pengguna menikmati aset digital dengan rakan dan diperdagangkan dalam komuniti.

Sementara itu , mari perhatikan pergerakan harga pada carta TVK/BUSD.

Kenaikan harga pada 28 Mei telah berjaya menembusi paras rintangan zon SBR (suppport become resistance) $0.27-$0.33 sebelum harga susut semula ke zon support.

Dapat dilihat TVK menyaksikan lonjakan harga lebih 150% pada pembukaan pasaran minggu lalu. Paras harga $1.22 merupakan paras ketinggian sepanjang masa (ATH) yang pernah dicatatkan.

Jika diperhatikan, pergerakan harga TVK telah menembusi zon SBR (support become resistance) sekitar paras $0.27-$0.33. Paras zon tersebut perlu dilepasi oleh TVK sebelum membuat lonjakan yang lebih tinggi dan menguji paras rintangan $0.49-$0.55.

Tetapi jika pergerakan harga bagi TVK terus membuat penurunan yang lebih rendah lagi, zon support sekitar $0.15 bakal diuji terlebih dahulu.

Pada masa penulisan, TVK didagangkan pada $0.20 dengan jumlah dagangan 24 jam $5,890,932. TVK susut 2.59% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Koin ini kini berada di kedudukan ke-478 dalam pasaran kripto.

Lihat gambar carta matawang kripto TVK/BUSD di bawah untuk rujukan analisis teknikal anda.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat