WWE Umumkan Token NFT Dengan Penampilan Khas Undertaker!

703

World Wrestling Entertainment, Inc., yang dikenali sebagai WWE, sebuah syarikat media dan hiburan bersepadu Amerika mengkhusus terutamanya dalam sukan gusti profesional pada hari melaporkan terjun ke dalam dunia kripto.

WWE dilaporkan akan melancarkan token NFT atau ‘non-fungible token’ yang pertama dengan memaparkan watak ikonik Mark William Calaway atau yang lebih dikenali sebagai The Undertaker.

Syarikat yang tersenarai di Bursa Saham New York mengatakan bahawa NFT akan dilancarkan di laman web crypto wallet Bitski pada 10 April jam 10:30 pagi ET.

Undertaker NFT akan ditawarkan dalam empat tawaran- Platinum, Emas, Perak, dan Gangsa. Dua tawaran pertama akan berdasarkan bidaan, dan dua tawaran lain adalah berdasarkan harga yang ditetapkan.

Bagi NFT platinium akan dibuka pada harga bidaan $10,000 dan pemenang bidaan akan mendapatkan The Undertaker NFT, bersama dengan dua tiket WrestleMania 38 pada tahun 2022 dan WrestleMania 39 pada tahun 2023. Bukan itu sahaja, pemenang juga akan mendapat kad VIP, penginapan hotel dan pesanan video dari Undertaker

Bagi versi emas, bidaan harga akan dibuka pada $ 5,000, dan pemenang akan mendapat NFT, dua tiket tempat duduk di barisan depan pada Monday Night Raw atau Friday Night SmackDown pada tahun 2021 ataun 2020 dan juga pesanan video peribadi bersama tanda tangan di ‘Title Belt’.

Bagi versi Perak dan Gangsa akan mempunyai harga tetap pada harga $ 1,000 dan $ 100, dengan penawaran terhad.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat