Ada Ganjaran Kripto Untuk Pemain Game GTA 6!

172

Permainan popular, GTA 6 bakal mengintegrasikan mata wang kripto dalam sistemnya dan akan menjadi permainan video pertama yang mengadaptasikan teknologi tersebut.

Diperjelaskan bahawa rekaan khas karakter kriptografi akan memberi mata wang digital kepada pemain yang berjaya menyempurnakan misi berbayar.

Rentetan itu, GTA 6 akan menjadi permainan komputer paling canggih melalui interaktiviti Bitcoin (BTC).

Namun, terdapat segelintir peminat mengkritik rancangan Rockstar Games tersebut kerana mereka menganggap idea mengintegrasikan kripto dalam permainan tersebut adalah mengarut.

Diperjelaskan bahawa mereka menganggap mengadaptasikan kripto sebagi pertukaran wang dalam GTA 6 menukar dinamik permainan kepada segelintir penyokong setia permainan tersebut.

Oleh demikian, Rockstar Games menegaskan bahawa rancangan yang ingin dibuatnya sedang masih dalam perbincangan walaupun pereka Stupendous Robbery Auto belum mengeluarkan sebarang kenyataan rasmi.

Malah objektif utama Rockstar Games adalah untuk membangunkan siri Excellent Robbery Auto serta mengembangkan lagi syarikatnya.

Sementara itu, GTA 5 sebelum ini dikatakan membuat pertukaran saham pada perdagangan semasa menurut serta dagangan LCN dan BAWSAQ melalui telefon bimbit.

Tambahan pula, pemain turut dapat membawa masuk wang tunai melalui kripto dalam “Securities Exchange Death Missions” dengan berita berkaitan GTA 6.

Dalam pada itu, non-fungible token (NFT) serta kripto difahamkan memberikan lebih banyak aliran tunai daripada jumlah yang ada.

Buktinya, Amazing Roberry Auto berjaya memperoleh lebih $6 bilion melalui transaksi mikro GTA Online manakala Rokstar turut mengumpul $2.5 juta daripada anarchy sandbox berasaskan web.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat