Apa Dah Jadi, Penangan Shiba Inu Sudah Berakhir Dalam Kalangan ‘Whale’ ETH?

127

Perhimpunan harga Shiba Inu (SHIB) disokong oleh kemas kini Shibarium dan pembelian kelompok Whale Ethereum (ETH) mula mengalami penurunan pada hari Khamis. Harga meme kripto kedua terbesar walaubagaimanapun meningkat lebih 40% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Sejurus selepas lonjakan harga SHIB yang besar-besaran, penjejak whale melaporkan transaksi whale yang besar bertindak agak pelik dalam lonjak harga baru-baru ini.

Berdasarkan data yang didedahkan oleh WhaleAlert, terdapat alamat Whale yang memindahkan lebih daripada 443 bilion Shiba Inu Coin (lebih kurang bernilai $5.1 juta) dalam satu transaksi. Transaksi yang dilaporkan menyaksikan pemendapan token SHIB di pertukaran kripto OKEx.

Data yang diperoleh daripada Coinglass menggambarkan bahawa sekitar $3.55 juta bernilai 318.3 bilion Shiba Inu Coin telah dibubarkan daripada pasaran kripto dalam tempoh 24 jam yang lalu.

Walau bagaimanapun, jumlah pembubaran pasaran kripto telah mencecah $239 juta dalam tempoh 24 jam yang lalu. Lebih 56,725 pelabur telah mencairkan dana mereka daripada pasaran. Manakala perintah pembubaran tunggal terbesar yang direkodkan ialah $3.23 juta.

Berdasarkan data-data, nampaknya Whale Ethereum juga mengugurkan pegangan token Shiba Inu mereka. Coingape melaporkan bahawa 100 paus teratas ETH memegang sekitar $616 juta pegangan SHIB pada hari Rabu.

Jumlah pegangan setakat ini telah menurun kepada sekitar $598.7 juta. Shiba Inu berada dalam senarai 10 token teratas yang dijual oleh paus ETH terbesar. Waima begitu, SHIB tetap merupakan token terbesar yang dipegang oleh whale ETH.

Walaupun penurunan harga baru-baru ini, harga token Shiba Inu masih meningkat sebanyak 48% dalam tempoh 24 jam yang lalu. SHIB didagangkan pada harga purata $0.000001844. Jumlah dagangan 24 jamnya berjumlah sekitar $846 juta

 

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat