Apa Yang Berlaku? ‘Whales’ Telah Menambah 135 Juta XRP Baru-baru Ini!

1,069

Matawang kripto Ripple, XRP baru-baru ini telah mendapat hentakan daripada pasaran berikutan sentimen jualan yang meluas dalam pasaran aset digital. Kejatuhan harga ini juga telah mematahkan jangkaan keuntungan yang berpanjangan untuk XRP. Pergerakan harga kebawah ini segelintirnya melihat ia sebagai potensi untuk menambah pegangan mereka.

Berdasarkan data lepas, harga XRP telah meningkat sebanyak 46% dalam tempoh 30 hari yang lalu. Walau bagaimanapun, harga aset digital terbesar seperti Bitcoin (BTC) dan Ethereum (ETH) masing-masing telah menurun sebanyak 4% dan 17% dalam tempoh yang sama.

Sementara itu, harga XRP telah turun sekitar 4% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Penurunan harga ini telah meningkatkan minat kelompok whale. Berdasarkan petunjuk Whale Alerts, lebih daripada 135 juta XRP telah dipindahk daripada beberapa bursa kripto ke beberapa dompet yang tidak diketahui.

Dengan kata lain, XRP bernilai lebih $66 juta telah dibeli oleh dompet paus dalam tempoh 24 jam yang lalu. u. Transaksi terbesar yang direkodkan oleh penjejak ialah ikan paus yang mengumpul lebih daripada $19.1 juta nilai XRP. Urus niaga itu dijalankan di bursa kripto Bitstamp.

Whale Alert juga melaporkan bahawa sekitar 122 juta XRP telah dipindahkan dari beberapa dompet yang tidak diketahui ke dompet yang lain. Sementara itu, XRP bernilai $10.7 juta telah dipindahkan dari dompet paus ke bursa kripto Bitstamp untuk dijual.

XRP setakat ini didagangkan pada harga purata $0.47 semasa penulisan. Jumlah dagangan 24 jam telah menurun sebanyak 52% kepada $1.02 bilion.

Walupun terpali dengan isu perundangan yang berlarutan dengan SEC, Ripple’s XRP masih berjaya kekal dalam senarai 10 mata wang digital teratas. Walau bagaimanapun, keputusan baru-baru ini dalam tuntutan mahkamah memberi pentunjuk yang positif pada Ripple. Ia telah meningkatkan sentimen pelabur yang memihak kepada XRP.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat