Biar Betul? Firma Jepun Nak Airdrop Kripto Ini Kepada Pemegang XRP!

917

“Memang la bursa kripto ini akan airdrop, tapi ada syaratnya tau.”

GMO Coin, bursa mata wang kripto beroperasi di bawah firma gergasi IT Jepun GMO Internet Group bakal airdrop token Songbird (SGB) kepada para pengguna Ripple (XRP) yang layak pada 29 September 2023.

Bursa kripto tersebut akan memberi SGB kepada pengguna yang memegang XRP dalam akaun GMO Coin selepas 12 Disember 2020 dan pengguna yang menggunakan perkhidmatan pinjaman aset digital.

Bagaimanapun, individu yang berhasrat untuk mendapatkan airdrop SGB haruslah menghantar gambar pegangan XRP mereka terlebih dahulu, tetapi perlu diketahui harga standard digunakan bagi pengedaran akan didedahkan kemudian.

Selain menyatakan bahawa pelanggan bebas untuk menjual atau menghantar pegangan XRP mereka selepas memberi bukti tersebut, GMO Coin turut berkata pengagihan akan ditukar kepada yen Jepun dan mereka dapat memperolehnya menjelang akhir bulan ini.

Pada masa ini, harga SGB merekodkan lonjakan 0.42% pada paras $0.004 dalam tempoh 24 jam lalu dengan modal pasaran bernilai $588 ribu tetapi masih menyaksikan penurunan 3.46% sepanjang minggu lepas.

Kebimbangan di kalangan pelabur XRP tercetus sejak beberapa bulan lalu apabila terdapatnya beberapa perkembangan dan peristiwa yang mampu memberi impak sedikit mahupun besar kepada aset digital itu.

Namun, harga XRP berjaya canak lebih 70% pada pertengahan Julai 2023 setelah Hakim Analisa Torres memihak kepada aset digital itu yang telah lama menghadapi pertempuran undang-undang bersama Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC).

Suka dimaklumkan ramai penganalisis berpandangan masa depan XRP akan cerah susulan aset digital tersebut sudah berjaya mendapatkan kemenangan daripada mahkamah.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat