Buku Mula Trade Forex dan Analisis Fundamental Sudah Kembali Di Pasaran! Cepat dapatkan. Stok Terhad.

572

Buku Panduan Lengkap Mula Trade Forex dan Buku Analisis Fundamental Untuk Forex Trader adalah buku paling HOT yang pernah dikeluarkan pihak INTRADAY. Selepas terputus stok beberapa bulan akibat VIRALLL pada musim PKP tempoh hari, kini Buku Mula Trade Forex akan kembali dijual semula.

Bukan saja itu, ia turut akan turut dijual semula bersama Buku Analisis Fundamental Untuk Forex Trader.

Bagi sesiapa yang pernah follow INTRADAY sejak sekian lama, pasti akan tahu yang buku fundamental ini sudah lama habis dan sudah lama tidak dicetak semula.

Kini kedua-dua buku ini akan kembali ke pasaran pada 1 Julai 2021 ini.

Buku-buku di INTRADAY ini terkenal dijual pada harga berpatutan dan ia menjadi panduan lengkap yang wajib ada bagi semua trader yang trade instrument matawang (forex).

Ia sudah membantu ramai orang untuk mendalami forex trading dengan lebih mendalam, dan sekaligus menjadi seorang trader yang konsisten.

Jika anda berminat untuk belajar tentang forex trading, jangan buang masa lagi, keranan Buku-Buku INTRADAY ini dijangka SOLD OUT dalam masa beberapa hari sahaja.

Cepat dapatkannya sekarang!

KLIK SINI – UNTUK DAPATKAN SEKARANG


Ini kami share sikit apa yang ada dalam Buku MULA TRADE FOREX bagi yang belum ada!

=====
πŸ“˜ INFO BUKU PANDUAN LENGKAP MULA TRADE FOREX
=====

βœ… ASAS FOREX LENGKAP – step by step guide dari zero tentang market forex, matawang apa nak trade dan macam mana nk masuk buy sell, jenis-jenis order utk ambil untung dan elak rugi..semua lengkap, tak perlu lagi pening dengan istilah-istilah dalam forex.

βœ… BROKER MANA NAK PILIH – ramai keliru sebab banyak sangat broker di pasaran, dont worry! kami sediakan panduan lengkap bagaimana pilih broker yang betul dan terbaik agar semua urusan anda dengan broker selamat tanpa sebarang masalah.

βœ… CARA ANALISIS LENGKAP – ilmu ini adalah paling penting untuk jadi profitable trader.. cara analisis teknikal yang digunakan professional trader ini akan membuatkan anda terdetik “oh, inilah cara utk masuk dan keluar market dengan profit!”

βœ… ANALISIS TEKNIKAL ADVANCED! – selepas dah tahu cara analisis chart cara basic, bahagian advanced ini pula tunjuk bagaimana nak maksimumkan keuntungan ke tahap lebih tinggi.. barulah anda dapat withdraw profit setiap bulan dengan maksimum!

βœ… TEKNIK FUNDAMENTAL – teknik ini akan meminimakan kerugian anda selepas anda dapat betul-betul faham apa yang berlaku dalam pasaran disebalik pergerakan di chart forex.. jadi anda tak menggelabah selepas masuk order.

βœ… PENGURUSAN RISIKO – Dalam ni didedahkan cara untuk anda kawal risiko trading anda dengan sebuah sistem pengurusan risiko yang lengkap. Anda just follow saja. Mudah dan simple!

βœ… PELAN MULA TRADE FOREX – Selepas semua dah ready! Pelan bisnes ini menunjukkan cara untuk anda plan money management trading forex dari A to Z, dari akaun kecil ke akaun besar..dari seorang trader part time ke full time.. dari passive income ke SERIOUS INCOME!

KLIK SINI – UNTUK DAPATKAN SEKARANG

 

πŸ“—INFO TENTANG BUKU ANALISIS FUNDAMENTAL UNTUK FOREX TRADER
=====

βœ… ASAS ANALISIS FUNDAMENTAL – ilmu khas untuk forex trader. Anda akan diceritakan apa itu analisis fundamental secara mendalam. Ia dapat memberikan gambaran bagaimana anda nak profit melalui analisis fundamental dalam forex trading. Semua ini akan memenuhi minda tanpa sedar anda dan anda dapat trade macam ada deria ke-enam.

βœ… TEORI REAL SUPPY DAN DEMAND DALAM REAL FOREX – Bagaimana kaitan Ekonomi Dunia dan Global menyebabkan permintaan dan penawaran matawang. Anda akan faham tentang kenapa matawang bergerak, kuat dan lemah, kenapa ia naik dan turun. Semua dikupas terperinci dalam bab ini menjadikan anda dapat hold profit kaw-kaw lepas faham bab ini.

βœ… TUGAS BANK PUSAT – kuasa mengawal aliran matawang masuk dan keluar. Bagaimana bank pusat kawal semua ini, inject duit, withdraw duit untuk kuatkan dan lemahkan matawang. Semua anda akan belajar di sini dan anda akan dapat detect lebih awal matawang nak kuat atau lemah, dan jika tukar trend.

βœ… POLISI MONETARI SESUATU NEGARA – dapat menyebabkan pergerakan jangka masa yang lama, uptrend dan downtrend. Ini lah yang trader selalu cari! SELL di pucuk dan BUY di akar seperti WALL STREET GUY bukan lagi mitos!

Dan ada 4 LAGI CHAPTER YANG BAKAL JADIKAN ANDA PROFESSIONAL TRADER YANG PROFITABLE..

Nak tahu apa lagi 4 CHAPTER tu? Kena lah dapatkan dulu BUKU ANALISIS FUNDAMENTAL UNTUK FOREX TRADER

KLIK SINI – UNTUK DAPATKAN SEKARANG

 

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat