INTRADAY LABEL – Jenama Pakaian Dari INTRADAY Dilancarkan Hari Ini Jam 11:11 Pagi!

3,312

INTRADAY telah mengorak langkah dengan mengembangkan sayap ke dunia fesyen dengan melancarkan jenama INTRADAY LABEL sebagai jenama utama yang bakal mengubah landskap fesyen dalam kalangan komuniti pelabur.

INTRADAY LABEL bakal melancarkan pakaian pertama pada hari ini tepat jam 11:11 minit pagi. Pelancaran yang membawa elemen gayaan fesyen terkini ini hanya terhad kepada 200 unit sahaja.

Rekaan pertama ini menggunakan 100 peratus fabrik dari kapas halus yang memberi keselesaan sempurna kepada penggayanya. Selain itu, penggunaan beberapa tekstur lain seperti ‘flocking’ pada bahagian dada dan ‘side tape’ pada bahagian bahu menaikkan lagi keserlahan baju ini kepada pemakainya.

Berkonsepkan pakaian ‘streetwear’ yang menerapkan elemen instrumen kewangan, INTRADAY LABEL menjadi satu jenama pakaian yang belum pernah diwujudkan oleh mana-mana jenama di seluruh dunia. Gabungan konsep ‘streetwear’ dan kewangan ini adalah sesuatu yang baharu dalam industri fesyen.

Justeru, INTRADAY LABEL akan menghasilkan rekaan pakaian yang bukan sahaja menitikberatkan kepada keselesaan dan kekemasan, tetapi mampu memberi pendedahan kepada umum mengenai elemen pasaran kewangan di dalam setiap rekaan.

Jadi, jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkan rekaan pakaian yang pertama dari INTRADAY LABEL dan terus mendapatkan koleksi rekaan akan datang.

Layari https://label.intraday.my/ untuk membuat pembelian rekaan pertama ini pada jam 11:11 pagi ini.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat