NEAR Protokol Tiba-Tiba Mengganas! Apa Sebenarnya Yang Berlaku?

153

Harga token NEAR mula meroket tinggi bermula hari ini. Harga NEAR telah meningkat lebih daripada 10% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Ia juga telah meningkat lebih daripada 25% dalam tempoh 7 hari yang lalu. Ia kini didagangkan pada $5.18. Harga token tersebut meningkat hari ini apabila berita tersebar bahawa Yayasan NEAR telah mengumumkan pelancaran modal bersama bernilai $100 juta.

Pelancaran baharu ini bertujuan untuk meluaskan skop Web3. Pelancaran tersebut melibatkan dengan kerjasama Caerus Ventures. anya hari ini, had pasaran NEAR meningkat sebanyak 9% sebagai tindak balas kepada pencapaian protokol NEAR.

Dana usaha niaga itu pada mulanya akan mempunyai $50 juta, kemudian dijangka akan diteruskan pelanjutan kepada $100 juta dalam pembiayaan Siri A.

$NEAR ialah satu token protokol yang bermisikan untuk mengembangkan ekosistem Web 3.0. Ia juga membina alatan untuk pembangunan Web 3.0.Selain itu, NEAR juga mempunyai rantaian blok berskala. Bukan itu sahaja NEAR juga memperkenalkan teknologi shardingnya untuk meningkatkan kebolehskalaan aplikasi Web 3.0. Sharding ialah teknologi di mana transaksi dibahagikan kepada kumpulan yang lebih kecil untuk pelaksanaan dan kemudian digabungkan untuk meningkatkan kebolehskalaan. Teknologi nightshade sharding NEAR menyasarkan untuk memuatkan satu bilion pengguna pada aplikasinya.

Pengumuman dana kerjasama oleh NEAR bukan satu-satunya pencapaiannya. Ia mengumumkan bahawa kini lebih 800 projek Web 3.0 digunakan pada protokolnya. Ia juga menjalankan NEARCON di Portugal. Jika NEARCON berjalan lancar, harga token juga dijangka terus meningkat. Walau bagaimanapun, pelabur mesti berhati-hati dengan pendirian the Fed.

 

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat