Penangan LUNC Masih Belum Berakhir, LUNC Tiba-Tiba Meroket Melebihi 20%!

145

Harga Terra Classic (LUNC) mencatat peningkatan 8% dalam sejam pada hari Selasa dan berada di atas landasan untuk pergerakan menaik hampir 20% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Harga LUNC malah terus mengatasi prestasi Bitcoin, Ethereum dan altcoin lain dalam beberapa hari lepas.

Terra Classic telah menuntut semula had pasaran $1 bilion. Selain itu, jumlah dagangan 24 jam telah meningkat lebih 165%, yang mengesahkan ‘breakout’ tersebut adalah tulen.

Harga Terra Classic terus bergerak lebih tinggi selepas ia jatuh kepada $0.0001269 minggu lepas. Sejak itu, harga LUNC telah pulih hampir 50%. Sentimen pasaran beralih daripada menjual pada paras tinggi kepada membeli pada harga rendah.

Dalam 24 jam yang lalu, harga Terra Classic merekodkan pergerakan menaik lebih 20% dengan membina momentum daripada kenaikan sebelumnya. Ia kini telah menembusi di atas rintangan kuat pada $0.00016 untuk mencapai tahap tinggi $0.0001848.

Harus dimaklumi bahawa lonjakan tersebut berikutan harga LUNC berjaya menembusi paras rintangan 3 bulan yang menurun pada 24 Disember. Oleh itu, penembusan ini menandakan tanda awal pemulihan harga jika harga menunjukkan kemampanan di atas garis aliran rintangan.

RSI melonjak di atas garis neutral kepada 62 dan juga mencerminkan sentimen pasaran yang disokong oleh potensi pertumbuhan harga. Oleh itu, aliran harga LUNC menunjukkan kekuatan dan berkemungkinan mempunyai lebih banyak momentum menaik.

Komuniti Terra Classic telah meluluskan Cadangan 11111 “Cadangan Pemansuhan 10983.” Cadangan itu bertujuan untuk memansuhkan Cadangan 10983, yang meningkatkan pembiayaan untuk kumpulan komuniti dengan 50% daripada 0.2% cukai dan bukannya 10% untuk pembangunan dalam rantaian.

Pembangun teras Terra Classic Edward Kim dan Tobias “Zaradar” Anderson telah menyerahkan Cadangan 11168 untuk mengusahakan pembangunan L1 pada blok blok Terra Classic.

Jumlah LUNC yang dibakar telah mencapai lebih 36.5 bilion token LUNC. Komuniti, tidak termasuk kumpulan Binance, telah membakar lebih 80 juta token LUNC pada bulan Disember.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat