Penangan LUNC Masih Belum Berakhir, LUNC Tiba-Tiba Meroket Melebihi 50%!

979

Terra Classic (LUNC) pada hari ini menjadi perhatian utama setelah berjaya memperoleh 54.62% dalam tempoh 24 jam yang lalu pada AS$0.000241 setiap token. Terra Classic mencatatkan volum dagangan 24 jam sebanyak $1.04 bilion. Dengan had pasaran langsung sebanyak $1.5 bilion, token tersebut kini berada pada kedudukan #208, mengikut data CoinMarketCap.

Seperti yang diketahui umum bahawa pasaran kripto adalah sangat tidak menentu buat masa ini, justeru lonjakan harga LUNC telah menimbulkan persoalan dalam kalangan pasaran. Penganalisis juga memberi pandangan yang pelbagai, antaranya di sebalik kenaikan harga ini ialah peningkatan rangkaian V22 LUNC.

Baru-baru ini, pembangun TerraClassic memulakan peningkatan rangkaian baharu yang apabila diluluskan akan membolehkan pelabur mengambil bahagian dalam LUNC dengan segera. Kemas kini versi V22 termasuk ciri staking pada blockchain yang dilihat sebagai pemangkin positif yang sangat diperlukan untuk LUNC mengatasi penyatuan lanjutan.

Perlu juga diperhatikan bahawa bulan lepas, Binance, bursa mata wang kripto terbesar, berkata bahawa ia akan menyokong kemas kini rangkaian dengan menggantung sementara deposit serta pengeluaran sehingga naik taraf selesai. Memandangkan ini adalah selaras dengan keinginan komuniti Terra, ini boleh menjadi salah satu sebab di sebalik kenaikan harga token dan juga sentimen pasaran.

Terra juga baru-baru ini telah melancarkan Governance Alert Bot. Pelancaran ini telah memberi suntikan semangat dalam komuniti Terra. Susulan berita tersebut, harga LUNA melonjak setinggi 8% dengan volum dagangan melebihi 45%.

Setakat ini, pertukaran mata wang kripto teratas untuk perdagangan Terra Calssic ialah Binance, OKX, Bybit, BingX dan MEXC.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat