Pencipta Litecoin Optimis Harga LTC Bakal Meletup Selepas ‘Halving’!

446

Pencipta Litecoin, Charlie Lee pada hari Selasa buat pertama kalinya bercakap tentang harga LTC menjelang LTC halving nanti. Beliau secara peribadi meramalkan sekurang-kurangnya kenaikan 10% dalam harga LTC berbanding BTC.

Pedagang menjangkakan kenaikan besar-besaran dalam harga LTC selepas halving dan penambahbaikan seperti piawaian LTC-20 untuk Ordinal pada Litecoin.

Pencipta Litecoin, Charlie Lee dalam tweet pada 2 Mei mendedahkan sasaran harga LTCnya. Perkara ini mengejutkan komuniti Litecoin kerana beliau membuat tweet mengenai sasaran harga Litecoin buat kali pertama.

Beliau berpandangan bahawa LTC lebih baik daripada BTC dari sudut teknologi kerana daya pemprosesan yang lebih tinggi mengikut reka bentuk, kebolehskalaan dengan blok sambungan, dan kebolehfungsian dan privasi yang lebih baik daripada MWEB.

Beliau meramalkan harga LTC dengan potensi peningkatan sebanyak 10% berbanding Bitcoin selepas halving pada awal Ogos nanti. Charlie Lee melihat harga LTC/BTC pada 0.025. Pada masa ini, harga LTC/BTC didagangkan pada 0.003, jauh di bawah harga yang disasarkan.

Halving dijangka akan erlaku pada 2 Ogos pada 20:34:57 UTC. Pada masa ini, ganjaran blok LTC ialah 12.5 LTC setiap blok dan akan berkurangan kepada 6.25 LTC setiap blok selepas separuh masa.

Harga LTC kini didagangkan pada $88.33, naik 1% dalam tempoh 24 jam yang lalu.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat