Perkembangan Terkini Hubungan Perdagangan Antara UK Dan A.S Menggembirakan Pasaran!

511

Laporan terkini melaporkan bahawa pihak UK telah mengeluarkan kenyataan bahawa rundingan perdagangan pusingan terakhir dengan Amerika Syarikat telah mencapai kemajuan positif dalam banyak a rundingan perdagangan pusingan terakhir dengan Amerika Syarikat telah mencapai kemajuan positif dalam banyak aspek dan kedua-dua belah pihak bersetuju bahwa rundingan harus diteruskan.

Setelah UK berundur daripada Kesatuan Eropah pada awal tahun ini, UK telah berusaha untuk mengikat perjanjian perdagangan dengan rakan-rakan dagang utama seperti Amerika Syarikat.

Dalam salah satu kenyataan Jabatan Perdagangan UK, “kemajuan yang positif terus dicapai dalam pelbagai aspek.” Lanjut pihak pentadbiran UK, kedua-dua pihak telah menegaskan kembali komitmen mereka untuk mencapai kesepakatan yang komprehensif. Berdasarkan garis masa yang dirancang, kedua-dua pihak berharap rundingan diteruskan sehingga musim gugur.

Perbincangan pusingan seterusnya adalah pada awal September, dan kedua-dua pihak akan membuat tawaran mengenai pembukaan pasaran pertama mereka.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat