Sebulan Lagi iFX EXPO Dubai 2024 Bakal Berlangsung

443

[Siaran Media] INTRADAY sebagai Media Partner bagi iFX Expo Dubai 2024

Pameran perdagangan dalam talian terbesar di Timur Tengah & Afrika Utara (MENA) akan menampilkan Traders Arena yang baru dilancarkan dan banyak acara yang lain!

Detik hitung ke pameran perdagangan dalam talian terkemuka di rantau MENA sedang hampir, dengan hanya empat minggu lagi sebelum iFX EXPO Dubai 2024 bermula! Acara bersejarah ini bertujuan untuk mendekatkan hubungan antara broker dan peniaga, dalam menawarkan platform ideal bagi kedua-duanya untuk bekerjasama dan berurusniaga. Penting untuk diberi perhatian, pameran ini juga akan menonjolkan penekanan yang lebih besar pada ruang B2C, termasuk Traders Arena yang baru dilancarkan.

Setiap tahun, siri iFX EXPO berkembang dari segi skala dan skop untuk merangkumi audiens yang lebih besar dan beraneka ragam. Dengan semua mata tertumpu ke iFX EXPO Dubai 2024, peserta yang bakal hadir boleh mengharapkan pertemuan yang lebih besar lagi dengan jenama, broker, dan pakar terkemuka dari seluruh industri perkhidmatan kewangan. Ketahui lebih lanjut tentang acara terbesar tahun ini di rantau MENA.

Apa yang Dijangkakan di iFX EXPO Dubai 2024

Dengan bakat dan potensi yang begitu banyak di bawah satu bumbung, tidak ada cara yang lebih baik untuk memulakan Tahun Baru daripada menghadiri iFX EXPO Dubai 2024. Diadakan pada 16-18 Januari di Pusat Perdagangan Dunia Dubai, acara tahun ini akan menampilkan trek kandungan yang diperluas yang merangkumi tiga pentas. Ini termasuk Dewan Penceramah, Idea Hub, dan untuk kali pertama, Traders Arena.

Terbuka kepada semua peserta, Traders Arena akan memenuhi keperluan khusus bagi demografi yang berkembang di siri iFX EXPO, yang cuba menyelami ruang perdagangan dalam talian. Pentas ini juga akan berfungsi sebagai pusat interaktif yang bertujuan membentuk dan memperkuat hubungan baru dan sedia ada, sambil memudahkan rangkaian antara peniaga dan broker.

Sama ada anda baru memulakan perjalanan perdagangan anda atau seorang trader berpengalaman, Traders Arena adalah destinasi pilihan anda. Sertai pakar-pakar terkemuka serta pakar perdagangan prop yang akan menyampaikan kandungan pendidikan dan maklumat serta strategi pelaburan untuk semua jenis peniaga.

Selain itu, Traders Arena juga memperkenalkan Siri Know-How untuk IBs, memberikan panduan tentang bagaimana memulakan broker sendiri dengan berjaya. Siri iFX EXPO Know-How yang baru dilancarkan akan menampilkan pakar industri dan peneroka yang mampu membimbing individu melalui titik keputusan penting.

Mengapa Anda Perlu Hadir di iFX EXPO Dubai 2024 Bulan Januari Ini

Kehadiran di iFX EXPO Dubai 2024 memberikan pelbagai faedah untuk semua peserta, termasuk peluang unik untuk rangkaian satu lawan satu dan interaksi dengan pemimpin industri. Pengalaman ini penting untuk membentuk hubungan yang bernilai dan berkekalan dengan pembuat keputusan tier atas, rakan kerjasama, dan rakan kongsi yang berpotensi. Peserta juga boleh berhubung secara langsung dengan broker dan peniaga dari seluruh dunia.

Untuk kali pertama, peserta juga akan dapat memanfaatkan pandangan utama daripada pakar industri di tiga pentas kandungan dinamik. Peserta juga boleh memantau perkembangan topik-topik yang paling trending dan hangat dan sertai perbualan secara langsung dengan elit industri.

Ini termasuk beberapa sesi dan panel yang merangkumi revolusi perdagangan prop terkini, peningkatan keselamatan siber di rantau MENA, dan pertumbuhan Dubai sebagai pusat fintech. Acara ini menjanjikan pelbagai wawasan dengan pembicara terkenal dari pelbagai latar belakang, termasuk Ahmed Allam dari ‘The Ruler’s Court of Dubai’, Otakar Suffner, CEO FTMO, Ayad Butt dari Zodia Markets, dan ramai lagi. Terokai agenda penuh acara di pautan ini.

iFX EXPO Dubai 2024 turut menyediakan beberapa kejutan sepanjang acara kerana rantau MENA bukanlah asing kepada inovasi dan potensi. Acara ini memberikan atmosfera yang sempurna untuk mempamerkan pelbagai penyelesaian fintech dan perdagangan dalam talian terkini, di mana segala-galanya boleh berlaku di pusat pameran.

Dengan kehadiran jenama dan nama-nama terkemuka dalam industri, termasuk Exness, ATFX, dan banyak lagi, iFX EXPO Dubai 2024 adalah satu acara yang anda tidak boleh terlepas. Ketahui semua penaja dan pameran acara dan ketahui siapa yang boleh dijumpai di Dubai.

Daftar Hari Ini dan Tempah Tempat Segera.

iFX EXPO Dubai 2024 adalah tiket anda untuk bertemu dengan perhimpunan broker dan peniaga terbesar tahun ini di rantau MENA. Empat minggu boleh berlalu dengan sekelip mata, jadi masanya untuk merancang adalah sekarang. Jika anda belum melakukannya, ini adalah masanya untuk mendaftar secara dalam talian dan elakkan menunggu dalam barisan panjang.

Jumpa anda di Dubai bulan Januari ini!

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat