Terra Luna Classic Mengganas! Berjaya Tembus Sasaran Harga $0.0005

696

Komuniti Terra Classic telah berjaya membawa harga LUNC kepada sasaran harga yang diharapkan iaitu $0.0005. Dengan had pasaran hampir $3.5 bilion, Terra Classic kini telah memasuki senarai 30 kripto teratas. Harga telah melonjak lebih 55% dalam sehari dan 300% dalam 10 hari yang lalu. Selepas ini, komuniti menyasarkan sasaran jangka pendek pada harga $0.01.

Terra Classic (LUNC) mendapat sokongan yang luar biasa daripada komuniti. Dengan jumlah dagangan harian besar yang berterusan melebihi $2 bilion, harga LUNC kini telah mencapai sasaran $0.0005.Menariknya, Terra Classic kini telah menjadi 30 mata wang kripto teratas, berdasarkan CoinMarketCap.

Harga LUNC telah meningkat 37,000% dari paras terendah semasa krisis Terra. Malah, harga telah melonjak hampir 350% dalam tempoh 10 hari yang lalu disebabkan oleh aktiviti pembakaran, staking, pembinaan projek, pendidikan ekosistem dan tadbir urus. Lebih 500 bilion token LUNC kini telah dipertaruhkan dan hampir 3.62 bilion token LUNC telah dibakar.

Dalam 24 jam yang lalu, harga LUNC telah melonjak lebih 55% disokong oleh jumlah dagangan yang kukuh melebihi $2.75 bilion. Had pasaran LUNC adalah hampir $3.5 bilion, meninggalkan Monero, Stellar, Bitcoin Cash dan mata wang kripto popular yang lain.

Komuniti memutuskan sasaran jangka pendek $0.01 awal minggu ini. Jika Terra Classic terus merekodkan jumlah dagangan harian melebihi $2 bilion, sasaran harga mungkin dapat dicecah pada bulan ini.

Pada ketika ini, komuniti Terra Classic melihat untuk meluluskan cadangan pembakaran cukai 1.2%. Jika diluluskan, pembakaran cukai 1.2% akan dilaksanakan menjelang 20 September. Pada masa ini, pertukaran kripto seperti MEXC Global, KuCoin, Gate.io dan CoinInn telah bersetuju untuk menyokong cadangan tersebut.

 

 

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat