‘Whales’ Tak Tunggu Lama, Pakat Borong 150 Juta XRP Pada Minggu Ini! Ini Sebabnya!

508

Token asli Ripple, XRP dilihat sedang menuju arah aliran menaik yang disokong oleh kemenangan yang dijangkakan dalam tuntutan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) A.S. Walau bagaimanapun, perkembangan terkini yang berlaku pada XRP Ledger (XRPL) juga memotivasikan Whale kripto untuk mengumpul lebih banyak token XRP.

Ripple dalam tweet menyebut cadangan baru pada XRPL bernama Hooks. Ia menyatakan bahawa Hooks ialah cadangan yang akan menambah fungsi seperti kontrak pintar pada lejar XRP. Ia akan menjadi kod tersuai lapisan satu yang digunakan untuk mempengaruhi gelagat dan aliran transaksi.

Ia menambah bahawa Hooks ialah kepingan kod yang kecil tetapi cekap pada akaun XRPL yang akan membenarkan logik sebelum dan/atau selepas transaksi XRPL.

Apabila XRPL mengumumkan cadangan Hooks baharunya, Whales kripto nampaknya mengambil langkah dalam mengumpul lebih banyak token XRP. Data yang disediakan oleh WhaleAlert menggambarkan bahawa lebih daripada 146 juta XRP (lebih kurang bernilai $77 juta) telah ditambahkan oleh alamat Whales dalam berbilang transaksi dalam 24 jam yang lalu.

Walau bagaimanapun, transaksi pengumpulan terbesar yang direkodkan oleh penjejak ialah menambah 50 juta XRP (lebih kurang bernilai $26 juta) daripada pertukaran kripto CryptoCom. Disisi lain Crypto Whale telah menambah XRP bernilai $51.4 juta daripada CryptoCom sahaja. Walau bagaimanapun, Whales kripto menambah 23.4 juta XRP (lebih kurang bernilai $12.1 juta) daripada pertukaran kripto Binance.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat