2 Langkah Mudah ‘Cekau’ RM5,000 Duit Raya Dari SaracenMarkets

3,979

’Kalau RM10k duit raya baru ini tak cukup, SaracenMarkets tambah lagi RM5k, amacam?’

SaracenMarkets adalah jenama global yang tidak asing lagi dikalangan trader pasaran kewangan. Kali ini SaracenMarkets ingin meriahkan lagi raya anda dengan menganjurkan Cabutan Bertuah yang paling simple untuk menang. Bagaimana caranya?

Step 1

Jika anda MASIH BELUM mempunyai akaun trading bersama SaracenMarkets, sila daftar di sini (klik sini). Jika sudah ada akaun, terus ke step ke-2

Step 2
Isikan borang penyertaan di sini (klik sini), dan tunggu email untuk tindakan selanjutnya. Maklumat lanjut juga ada di letakkan di link tadi.

Mudah bukan? Sertai sekarang untuk menangi cabutan bertuah bernilai RM5,000. Tempoh kontes ini ialah  bermula dari 19 April 2022 dan tamat pada 19 May 2022. Pemenang akan dipilih pada 20 May 2022 dan hadiah akan diberikan secara tunai. 

SaracenMarkets terkenal dengan spread yang nipis, penolakan dan penarikan dana yang pantas, mudah berurusan dan support yang pantas.

———-
Maklumat advertorial : SaracenMarkets ialah sebuah broker antarabangsa dengan kehadiran di lebih 190 negara dan lebih dari ratusan ribu pelanggan yang menawarkan perdagangan bagi pelbagai instrument pasaran kewangan. Ia terkenal sebagai sebuah broker yang mempunya reputasi tinggi yang ditubuhkan sejak 2018, dan menawarkan aneka peraduan dan promosi yang kerap, pelbagai, dan memanfaatkan, yang mendapat sambutan hangat dari komuniti perdagangan dari seluruh dunia.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat