Bursa Kripto Indonesia Tidak Mahu Ketinggalan, 3 ‘Raja’ Token Meme Ini Bakal Disenaraikan!

988

Bursa kripto Indonesia, Pintu, pada hari Khamis mengumumkan bahawa ia akan menyenaraikan tiga mata wang kripto meme yang menjadi perhatian. Hal ini adalah rentetan daripada lonjakan harga dalam pasaran kripto baru-baru ini. Platform perdagangan kripto itu mengumumkan penyenaraian Shiba Inu (SHIB), Pepe Coin (PEPE), dan Bonk. Langkah ini telah menimbulkan spekulasi positif dalam komuniti kripto  mengenai rancangan pertumbuhan.

Aplikasi perdagangan kripto Pintu mengumumkan penyenaraian Shiba Inu (SHIB), Pepe Coin (PEPE), dan Bonk berdasarkan Solana (BONK), seperti yang diumumkan dalam catatan pada 21 Disember. Aplikasi perdagangan kripto itu sebelum ini memberikan petunjuk mengenai penyenaraian mata wang kripto meme tersebut.

Bagi membeli dan menjual mata wang kripto meme ini, pengguna perlu mengemaskini aplikasi Pintu ke versi 3.40. Pintu merupakan salah satu platform perdagangan kripto terkemuka di Indonesia yang mengumpulkan $113 juta dalam rundingan Siri B tahun lalu. Pada tahun 2021, syarikat ini mengumpulkan $35 juta dalam pembiayaan Siri A.

Shiba Inu dan Bonk disenaraikan di pelbagai bursa kripto pada bulan ini seiring dengan minat meningkat dalam kalangan  pelabur. Penyenaraian dan pasangan dagangan baru Bonk diumumkan oleh bursa pertukaran seperti Coinbase, Binance, Crypto.com, dan lain-lain, menyebabkan harganya melonjak lebih dari 1000%.

Harga SHIB meningkat lebih dari 1% dalam tempoh 24 jam yang lalu, dengan harga terkini didagangkan pada $0.00001038. Harga rendah dan tinggi dalam tempoh 24 jam adalah masing-masing $0.00001011 dan $0.00001049. Walau bagaimanapun, jumlah dagangan telah sedikit berkurang dalam tempoh 24 jam yang lalu.

Sementara itu, harga Bonk didagangakn pada $0.0000193, meningkat lebih dari 7% dalam tempoh 24 jam yang lalu dan 28% dalam seminggu. Manakala, harga Pepe Coin merosot 1% dalam tempoh 24 jam yang lalu, dengan harga kini didagangkan pada $0.00000126. Jumlah dagangan BONK dan PEPE telah melonjak dalam tempoh 24 jam yang lalu.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat