Pasaran Optimis, Pengumuman Binance Mengenai SUI Cetus Spekulasi!

285

Sebahagian daripada langkah strategik untuk memperkukuhkan kedudukan  dan memenuhi permintaan yang berubah-ubah dari pemain pasaran kripto, Binance telah mengumumkan pelancaran USDC-Sui futures. Sementara itu, inisiatif ini akan bermula pada 8 Februari 2024, dilengkapi margin leverage 50x, menawarkan peluang yang lebih luas kepada pengguna dalam pasaran kripto SUI. Di sisi lain, ia juga telah mencetuskan perbincangan dalam kalangan peminat pasaran kripto tentang potensi lonjakan harga SUI.

Langkah ini ditekankan dalam laman sesawang Binance  bahawa ia bertujuan untuk memperkaya landskap perdagangan di Binance Futures, menyediakan pengguna dengan fleksibiliti dan pilihan perdagangan yang lebih meluas.

Sementara itu, kontrak ini akan membolehkan peniaga untuk menggunakan leverage kedudukan mereka sehingga 50 kali ganda, meningkatkan keuntungan dan strategi pelbagai dalam pasaran SUI.

Pengenalan SUI- USDC futures di Binance Futures telah menimbulkan pengharapan dalam komuniti kripto mengenai lonjakan harga SUI. Dengan sokongan yang dipertingkatkan dan peningkatan pilihan perdagangan, pelabur mungkin menganggap SUI sebagai aset yang lebih menarik, menyebabkan permintaan yang meningkat dan peningkatan harga seterusnya.

Harga SUI naik sebelum jatuh 1.31% dalam tempoh 24 jam terakhir dan didagangkan dengan harga $1.53.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat