Pelabur Untung Besar! Aavegotchi Pacak Tak Ingat Dunia!

597

Aavegotchi, sebuah NFT yang berfokuskan DeFi ini telah tampil menyaksikan pergerakan harga yang tidak dijangka sehingga pada sesi dagangan hari ini.

Lebih 26% kenaikan berjaya dihasilkan dalam tempoh 2 hari bermula semalam sehingga hari ini, walaupun pasaran dilihat sedang susut, tetapi Aavegotchi masih kekalkan harga positif.

Minggu ini, Aavegotchi Storefront dilancarkan di Venly.Market. Aavegotchi telah memilih Polygon ke atas mainnet Ethereum dan blockchain lain untuk melancarkan penyelesaian permainan mereka.

Menariknya, platform ini membolehkan penonton lebih daripada 200,000 pengguna Venly dengan mudah menyertai #gotchigang.

Selanjutnya, melihat kepada carta pergerakan semasa harga GHST/BUSD.

Pergerakan harga GHST secara konsistennya telah menghasilkan lonjakan secara positif yang telah menarik perhatian pelabur.

Sejak artikel analisa ini dikeluarkan pada Jun yang lalu, GHST didagangkan pada harga sekitar $0.96, namun GSHT telah menghasilkan lebih 50% lonjakan dengan paras tertinggi $1.48 pada sesi dagangan hari ini.

Bagi pandangan sudut teknikal, pergerakan harga GHST masih kekal dengan momentum bullish dan telah melepasi ruangan zon resistance sekitar harga $1.45.

Untuk jangkaan seterusnya, sekiranya pergerakan harga kekalkan momentum tersebut, zon resistance sekitar harga $1.5 bakal menjadi tumpuan seterusnya untuk diuji sebelum membuat kenaikan yang lebih tinggi.

Namun jika harga GHST kembali menyaksikan trend bearish, harga bakal kembali menguji paras resistance sekitar $1.45 tersebut sebelum menuju ke paras terendah yang pernah dicatatkan sebelum ini.

Sewaktu penulisan, GHST/BUSD didagangkan pada harga $1.46 melonjak lebih 5% dalam tempoh 24 jam terakhir.

Lihat gambar carta matawang kripto GHST/BUSD di bawah untuk rujukan analisis teknikal anda.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat