Perhatian! Platform Binance Bakal Tambah 9 Kripto Ini!

790

“Wahhh mesti ramai yang dah tak sabarkan nak berdagang dalam kripto ini kan?”

Bursa mata wang kripto Binance menambahkan ADA/USDC, AVAX/USDC, MATIC/USDC dan XRP/USDC sebagai cross margin pairs manakala ACM/USDT, AVAX/USDC, FIO/USDT, IQ/USDT, NEXO /USDT, dan QKC/USDT sebagai pasaran isolated margin yang baharu.

Ia juga merangkumi AC Milan Fan Token (ACM), FIO Protocol (FIO) dan IQ (IQ) sebagai aset baharu yang boleh dipinjam pada cross dan isolated margin.

Suka dimaklumkan menyenaraikan kripto di Binance boleh meningkatkan kesahihan dan kebolehcapaian yang dilihat termasuk mencanakkan permintaan para pelabur dan memberi kesan positif pada penilaian mereka.

Dalam kes khusus ini, token yang didagangkan di Binance mungkin menjelaskan mengapa harganya menunjukkan sedikit turun naik ataupun tiada sebarang turun naik sejurus selepas pengumuman tersebut.

Ini bukanlah penyenaraian atau penyahsenaraian pertama oleh firma sejak awal tahun ini susulan Binance menamatkan perkhidmatan dagangan bersama Monero (XMR), (XMR), Aragon (ANT), Multichain (MULTI) dan Vai (VAI) pada awal bulan ini.

Baru-baru ini, bursa kripto tersebut berkata bahawa mereka juga akan menghentikan sokongan untuk BNBUP/USDT, BNBDOWN/USDT, ETHUP/USDT, ETHDOWN/USDT termasuk pasangan token berleveraj lain pada awal April 2024.

Aset digital yang disebutkan di atas telah menyebabkan kontroversi besar pada hari-hari awal mereka pada tahun 2020 yang direka terutamanya untuk dagangan jangka pendek.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat