Perhatian! Prajualan DeeStream Menarik Minat 3 Pelabur Kripto Ini!

260

“Fulamak bukan biasa-biasa, sampaikan pelabur kripto ini pun nak beli DST. Dah kenapa pula eh?”

Sebagai platform penstriman decentralized pertama di dunia di atas blockchain, DeeStream yang memperkasakan para pemegang mata wang kripto DST diasaskannya telah menyebabkan prajualannya menarik pelabur Chainlink (LINK), Polkadot (DOT) dan Binance Coin (BNB).

Secara mudah, streamer dapat menyertai DeeStream melalui pelengkapan borang ringkas kemudian berkongsi link channel mereka sementara peminat menikmati peluang memperoleh kripto dengan program ganjaran.

Suka dimaklumkan DeeStream turut menampilkan perkhidmatan swap yang membenarkan pengguna menukar kripto berbeza dengan caj komisen 0%, di mana ia akan meningkatkan kebolehcapaian dan kemudahan.

Pelabur berpeluang mengambil bahagian dalam peringkat 1 prajualan pada $0.04 dengan membentangkan cadangan pelaburan yang menarik memandangkan potensi platform untuk pertumbuhan ketara.

Bukan itu sahaja, pelabur prajualan turut berpeluang memperoleh bahagian yuran platform berdasarkan pegangannya manakala pemegang token secara aktif menyumbang pada proses membuat keputusan utama dan mencadangkan peningkatan platform.

Menerusi pemerhatian, harga LINK yang naik daripada $17.75 kepada $19.73 sebelum melihat penurunan ketara lebih $46 dalam volum dagangannya telah menyebabkan pelabur berhati-hati dan meneroka pelaburan alternatif terutamanya DST.

Menyedari sentimen menurun dalam pasaran kripto, pemegang DOT juga sedang mengurangkan risiko dengan ada yang mempertimbangkan untuk membeli sejumlah besar DST semasa prajualannya, di mana kini harga DOT didagangkan pada $9.84.

Sementara BNB pula meningkat daripada $371 kepada $404 tetapi tidak lama kemudian jumlah dagangannya berkurangan hampir 30% dan sebagai tindak balas, ramai pelabur BNB mempelbagaikan portfolio mereka.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat