Senyap-Senyap Harmony (ONE) Meroket Lebih 100%!

294

Harmony (ONE) mencatatkan pergerakan harga yang luar biasa selepas mengumumkan projek terbaru, melibatkan dana ekosistem bernilai lebih $300 juta.

Dilaporkan projek tersebut adalah bertujuan untuk menarik 10,000 pembangun dan pengasas projek, termasuk 10 juta pengguna untuk bertapak di rangkaian Harmony dengan anggaran dana $380 juta.

Susulan daripada itu, ONE menyaksikan lonjakan 120% daripada paras terendah $0.095 pada 31 Ogos kepada paras tertinggi harian, $0.21 pada 9 September. Pada masa yang sama jumlah dagangan ONE turut meningkat kepada $717 juta dalam 24 jam.

Harmony mengklasifikasikan beberapa projek, melibatkan:

  • DAOs
  • Ganjaran untuk tangani pepijat dan menambahbaik keperluan
  • Jalinan kerjasama sekurang-kurangnya 10 projek
  • Pelancaran
  • Pelaburan
  • Hackathons,dan banyak lagi.

Bukan itu sahaja, kerjasama antara Harmony dengan Anyswap melalui pengumuman pada 8 September turut mendorong pergerakan harga ONE yang positif.

Kerjasama tersebut melahirkan ‘jambatan’ antara rangkaian Bitcoin dan Harmony. Selain Bitcoin, Harmony juga telah menjalinkan kerjasama dengan Ethereum, Binance Smart Chain, Terra, dan Chainlink.

Malah lambakan projek DeFi semakin galak berkembang di Harmony, misalnya SushiSwap yang rasmi berjalan di rangkaian itu pada April.

Baru sebentar tadi ONE mencatatkan nilai tertinggi sepanjang masa (ATH), $0.23 namun kembali mencatatkan nilai rendah, $0.201, susut hampir 8% ketika penulisan. Bagaimanapun, ONE merekodkan peningkatan hampir 14% dalam 24 jam.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat