Tergempar! Kenapa LUNC & USTC Tiba-Tiba Meroket ?

577

Kumpulan pembangun blockchain Cosmos telah mengumumkan cadangan peningkatan besar untuk menaik taraf fungsi dan interoperabiliti Terra Luna Classic. Pakej penaikan taraf keselamatan Genuine Labs termasuk meningkat taraf strategik kepada Cosmos SDK, IBC go, dan Wasmd, meningkatkan dan mengoptimumkan komponen-komponen yang ada.

Pasukan pembangunan LUNC Genuine Labs juga mengumumkan penyelesaian KYC dengan syarikat keselamatan blockchain berasaskan Jerman, SolidProof.

Cadangan penandaan 12087 “Cadangan Peningkatan Taraf Terra Classic oleh Genuine Labs” didpaparkan untuk diundi di dompet Station. Cadangan tersebut bertujuan untuk menaik taraf fungsi dan interoperabiliti Terra Luna Classic, dengan pelan yang menerangkan peningkatan strategik kepada Cosmos SDK 0.50.1 (Eden), IBC go v8, dan Wasmd 0.50.0.

Genuine Labs yang terdiri daripada tiga pembangun utama merancang untuk menyelesaikan semua peningkatan taraf dalam tempoh 8 minggu, dengan anggaran belanjawan sebanyak $30,000. Para pasukan yang terlibat menyatakan peningkatan taraf keselamatan yang dipertingkatkan, interoperabiliti yang meningkat, UI yang mesra pembangun, dan peningkatan prestasi keseluruhan akan meningkatkan pembangunan atau penggunaan aplikasi dalam rangkaian Cosmos.

Setakat dapat mendapati telah menerima 96% undian yang bersetuju dalam undian awal. Di antara 5 pengesah yang mengambil bahagian, semua telah mengundi “Ya”. Kelulusan ini akan menandakan permulaan peningkatan taraf, dengan perbelanjaan akan dilunaskan  setelah semua peningkatan taraf berjaya dilaksanakan.

Harga LUNC melonjak 2% dalam tempoh 24 jam yang lepas, dengan harga Terra Luna Classic ditukar pada $0.000124. Rendah dan tinggi 24 jam adalah masing-masing $0.000122 dan $0.000133. Selain itu, jumlah perdagangan telah meningkat sebanyak 200% dalam tempoh 24 jam yang lepas di tengah posisi long baru oleh pedagang.

Harga USTC melonjak 25% tetapi mengurangkan beberapa keuntungan dalam tempoh 24 jam yang lepas. Harga kini didagangkan pada $0.0368, dengan tinggi 24 jam pada $0.0410. Selain itu, jumlah perdagangan telah melebihi 450% dalam tempoh 24 jam yang lepas, menunjukkan peningkatan minat dalam kalangan pedagang.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat