Ekosistem Harmony (ONE) Semakin Berkembang, Melonjak Secara Drastik!

418

Harmony, bertujuan untuk merevolusikan penciptaan blok dan dijangka bakal memperkenalkan kontrak cross-shard dan insfrastruktur cross-chain pada akhir tahun 2021.

Dapat dilihat Harmony menyaksikan potensi yang luar biasa menghasilkan 135% lonjakan mencatatkan paras tertinggi sepanjang masa terbaru (ATH) $0.22 pada sesi dagangan bulan September.

Baru-baru ini, Harmony mengumumkan dana $300 juta untuk mengembangkan ekosistemnya serta telah mendorong pergerakan harga melonjak secara drastik.

Selanjutnya, jom lihat carta pergerakan harga ONE/USDT.

Sewaktu artikel analisa ONE dikeluarkan pada Jun lalu, ONE didagangkan pada paras harga $0.08, secara konsistennya telah menghasilkan 187% lonjakan sehingga sesi dagangan hari ini.

Pandangan sudut teknikal, ONE dilihat sedang dalam keadaan bearish dan berkemungkinan bakal menuju ke paras RBS (resistance become support) $0.16.

Sekiranya ONE kekal dengan keadaan bearish, paras RBS (resistance become support) $0.16 tersebut bakal diuji terlebih dahulu sebelum meneruskan penurunan ke paras yang lebih rendah.

Manakala, sekiranya ONE kembali menyaksikan trend bullish, paras resistance $0.20 bakal menjadi sasaran seterusnya untuk diuji sebelum meneruskan lonjakan yang lebih tinggi dan membuat ATH yang terbaru.

Ketika penulisan, ONE didagangkan pada paras harga $0.19 susut lebih 3% dalam tempoh 24 jam terakhir. Koin kini berada di kedudukan ke-60 dalam carta kripto.

Lihat gambar carta matawang kripto ONE/USDT di bawah untuk rujukan analisis teknikal anda.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat