iFX EXPO Dubai 2024 Sudah Hampir Tiba

1,093

[Siaran Media]

Acara terbesar tahunan di kawasan Timur Tengah & Afrika Utara (MENA) akan berlangsung minggu depan di Dubai!

Keterujaan mengenai iFX EXPO Dubai 2024 terus meningkat, dengan expo perdagangan dalam talian terbesar di kawasan MENA ini akan berlangsung minggu depan! Acara bersejarah ini akan berlangsung pada 16-18 Januari di Pusat Perdagangan Dunia Dubai (DWTC) di tengah-tengah salah satu pusat perdagangan dalam talian terpenting di dunia.

iFX EXPO Dubai 2024 akan berkembang dan menyambut demografi baru ke dalam komunitinya yang pelbagai. Ini termasuk penekanan pada ruang B2C serta Traders Arena yang baru dilancarkan. Peserta yang berpotensi dapat menjangkakan satu pameran seperti tiada yang lain, menampilkan penonton terbesar hingga kini, serta pedagang, jenama, broker, dan pakar terkemuka dunia yang tersedia untuk interaksi secara bersemuka.

Bermacam-macam perkara boleh berlaku di lantai pameran dengan bakat terbesar dari seluruh dunia di bawah satu bumbung. Peserta dapat memanfaatkan peluang ini untuk berhubung atau menjalinkan rangkaian secara langsung dengan para profesional industri dan lain-lain.

Sila layari laman web rasmi atau ketahui lebih lanjut tentang acara terbesar tahun ini!

Terokai Peluang dan Kandungan Eksklusif dengan Mendaftar Hari Ini

Berminat dalam manfaat eksklusif, membina hubungan, dan pengalaman yang tidak dapat dilupakan? Masa semakin hampir kerana pendaftaran dalam talian akan tutup pada 12 Januari. Pendaftaran di tempat acara masih akan disediakan jika diperlukan.

Jangan buang masa berharga anda dengan menunggu di Dubai – akses pautan ini untuk mendaftar hari ini dan elakkan menunggu.

Apa yang Dijangkakan dari iFX EXPO Dubai 2024

Pameran akan dimulai dengan parti sambutan dunia terkenal di Soho Garden DXB pada 16 Januari jam 19:30. Ini adalah satu parti yang anda tidak mampu untuk dilewatkan! Berhubung dengan broker dan pelanggan bernilai, atau sekadar membina hubungan baru dengan rakan kongsi perniagaan yang berpotensi, semuanya sambil menikmati suasana yang fantastik!

Parti sambutan ini akan menetapkan nada untuk acara utama, yang bermula pada 17 Januari. Demi permintaan yang tinggi, iFX EXPO Dubai 2024 akan menekankan ruang perdagangan B2C secara terperinci. Ini termasuk Traders Arena yang baru diperkenalkan, forum eksklusif untuk pedagang belajar, berhubung, dan meresapi diri dalam komuniti iFX EXPO dan berkembang dalam dunia perdagangan.

Dijangkakan acara ini akan menarik sejumlah besar pedagang baru dan berpengalaman, memberikan persekitaran yang sempurna untuk berhubung dengan broker dan peserta dipercayai sepanjang industri perdagangan dalam talian. Selain pedagang, peserta boleh mengharapkan untuk berinteraksi dan berhubung dengan elit industri, profesional fintech terkenal, pembekal perkhidmatan, pelabur, rakan kongsi IB, dan banyak lagi!

iFX EXPO Dubai 2024 adalah peluang anda untuk memasuki pusat sorotan perdagangan global di kawasan MENA, di mana peluang dan batas tidak mengetahui had.

Pelbagai Trek Kandungan Disediakan untuk Semua Peserta

Dari segi kandungan, peserta boleh meneroka agenda ekspo yang mendalam, yang mengandungi pelbagai panel, bengkel, dan lain-lain. Trek kandungan yang dirangka tahun ini termasuk pembicara terkenal dan topik industri utama yang dibincangkan sepanjang acara. Terdapat sesuatu untuk semua peserta kerana sesi-sesi akan berlangsung di tiga pentas – Dewan Pembicara, Idea Hub, dan Traders Arena.

iFX EXPO Dubai 2024 adalah peluang anda untuk memulakan tahun ini dengan cara yang betul. Ketahui semua penaja dan pameran acara atau ketahui siapa yang anda boleh berjumpa di Dubai.

Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang acara minggu depan, sila lawati laman web kami. Jumpa anda di Dubai minggu depan!

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat