Loopring (LRC) Pamerkan Lonjakan Lebih 790%, Atasi Prestasi Dogecoin (DOGE) & Shiba Inu (SHIB)

846

Mungkin masih ramai yang belum tahu tentang Loopring (LRC) tetapi aset ini mencatatkan pergerakan yang lebih tinggi berbanding Dogecoin (DOGE) dan Shiba Inu (SHIB) dalam tempoh sebulan sahaja.

Ketika SHIB dan DOGE mencatatkan peningkatan harga sebanyak 91% dan 10% sepanjang 30 hari, LRC pula mencatatkan peningkatan lebih 790% dalam tempoh masa yang sama.

Penganalisis mengandaikan aset ini akan terus mencatatkan lonjakan untuk jangka masa yang panjang.

Jangkaan ini turut mengaitkan dengan prestasi LRC yang baik pada awal minggu ini ketika aset-aset kripto lain mencatatkan pergerakan sebaliknya.

Twit daripada pemilik akaun Twitter @dejandefi mendedahkan pergerakan LRC sedikit sebanyak didorong oleh peningkatan minat pelabur terhadap ‘perjanjian’ antara Loopring dan GameStop berkaitan non-fungible token (NFT) yang bocor di GitHub.

Loopring diasaskan oleh Daniel Wang yang berkhidmat di beberapa firma besar seperti Google dan JD.com.

Secara ringkasnya, Loopring merupakan sebuah projek berbentuk perisian yang membolehkan beberapa pertukaran kripto dibangunkan di rangkaian Ethereum. Ia menawarkan solusi kepada pertukaran desentralisasi (DEXs), merangkumi isu transaksi yang mahal dan perlahan.

Ketika penulisan, LRC didagangkan pada $3.27, meningkat hampir 16% dalam 24 jam.

Aset ini mencatatkan nilai tertinggi sepanjang masa (ATH), $3.83 pada malam tadi, menjadikan penyusutan sebanyak 16.75% berdasarkan rekod semasa.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat