Tiga Aset Kripto Ini Sedang Mengejar Solana (SOL)!

2,548

Tiga aset kripto: Cosmos (ATOM), Tezos (XTZ), dan Polkadot (DOT) telah menyaksikan pergerakan harga yang luar biasa sejak bulan lalu dengan masing-masing mencatatkan lonjakan sebanyak 92%, 73%, dan 41%.

Berdasarkan rekod Stock-to-Flow (S2F), ATOM merekodkan nilai 16.33, XTZ (13.76), dan DOT (10.01). Nilai-nilai ini dibaca dengan paras tertinggi menunjukkan bekalan aset yang rendah. Di sini jelas menunjukkan ATOM mendahului XTZ dan DOT.

Begitu juga bagi aspek risk adjusted returns atau keuntungan hasil pelaburan bersama risiko, Cosmos masih bertahan di kedudukan yang sama, diikuti dengan Tezos dan Polkadot.

Tidak cukup dengan itu, volatility yang direkodkan ketiga-tiga aset itu bagi tempoh 30 hari rata-rata berada di bawah 2, menjadikan ruang perkembangan ekosistem rangkaian sangat luas. Pada masa yang sama, perkembangan di GitHub menunjukkan perubahan yang memuaskan.

Penganalisis berpendapat, jika pelabur mempertimbangkan aset-aset ini untuk jangka masa yang panjang, ada potensi untuk mereka menuai hasil yang luar biasa. Tetapi jika pelabur selesa untuk jangka masa pendek, ATOM pilihan yang baik.

Misalnya Michael van de Poppe mendedahkan jika ada beberapa aset yang akan mengikut jejak Solana (SOL), boleh jadi ia adalah Tezos, Polkadot atau Cosmos.

Cosmos (ATOM) telah mencatatkan paras tertinggi sepanjang masa (ATH) pada awal pagi tadi, $36.89, sekaligus melepasi rekod ATH pada Mei. Ini menunjukkan tekanan pembelian yang tinggi sejak semalam.

Bagaimanapun, ketika penulisan ATOM didagangkan pada $32.84, meningkat hampir 21% dalam 24 jam tetapi susut lebih 13% sejak ATH pagi tadi.

Manakala XTZ dan DOT masing-masing mencatatkan nilai $7.09 (+14.57%) dan $35.56 (+11.74%)

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat