Biar Betik! Memecoin Baru Ini Potensi Jadi DOGE & SHIB?

1,872

“Harap-harapnya macam tulah, jangan rug pull pula.”

Enggan ketinggalan menyertai budaya memecoin yang semakin viral, Koala Coin (KLC) yang menawarkan alternatif menarik dalam pasaran mata wang kripto telah memulakan perjalanan prajualannya pada fasa pertama.

Selain memperkenalkan gabungan kegembiraan dan inovasi dalam ruang aset digital, KLC menonjolkan dirinya sebagai teknologi blockchain yang teguh dan telus termasuk memastikan pengalaman transaksi berjalan lancar serta selamat.

Susulan memiliki ganjaran unik, hak dan pendekatan yang dipacu komuniti, KLC menjanjikan perjalanan yang penuh dengan ketawa dan kebebasan kewangan.

Jadi di sini dapat dilihat bahawa perbendaharaan meme dan persahabatan global telah meletakkannya sebagai aset digital yang mesti dimiliki di mana ia mewujudkan rasa kekitaan kemudian peluang yang tiada tandingannya.

Perlu diketahui pula tindakan harga dan komuniti Dogecoin (DOGE) yang kekal kukuh telah menyokongnya melalui pelbagai turun naik, oleh itu apabila KLC memasuki tempat kejadian ia kelihatan dapat inspirasi daripada gabungan humor dan pertumbuhan kewangan DOGE.

Namun, Shiba Inu (SHIB) sering dipuji sebagai “Dogecoin Killer” susulan harganya naik 19.62% dalam tujuh hari lalu kemudian 208.23% dalam masa 30 puluh hari lepas dan ini pemulihan luar biasa yang mencerminkan sokongan komuniti SHIB yang kukuh keupayaannya untuk memikat minat pelabur.

Memang tidak dinafikan DOGE dan SHIB telah memperoleh manfaat daripada komuniti yang bertenaga dan daya tarikan meme, tetapi pendekatan inovatif KLC boleh menetapkan penanda aras bagi kripto yang diilhamkan oleh meme.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat