DENT – Rangkaian Data Mudah Alih Di Blockchain

495

DENT adalah pengendali revolusioner digital mudah alih yang menawarkan kad eSIM, rancangan data mudah alih serta penambahbaikan minit panggilan dan bebas perayauan (roaming).

Menurut laman web syarikat, DENT menggunakan kekuatan teknologi blockchain untuk mewujudkan pasaran global untuk liberalisasi data mudah alih.

Tero Katajainen merupakan pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif DENT Wireless yang bercita-cita tinggi untuk memperluaskan lagi perkhidmatan DENT ke pasaran yang lebih pesat.

Syarikat ini juga telah menarik seramai 25 juta pengguna peranti mudah alih dan perkhidmatan DENT telah tersedia di lebih dari 140 negara.

DENT juga telah bekerjasama dengan Samsung Blockchain, The Enterprise Ethereum Alliance dan Telecom Infra dalam mencapai hasrat yang ingin digapai oleh Tero dan terutama sekali kepada syarikat.

Dapat diteliti pada carta DENT/USDT, pergerakan harga DENT pernah mempamerkan lonjakan melebihi 7,000% bermula daripada pembukaan pasaran Februari.

Lonjakan itu juga telah menyokong harga DENT untuk membuat paras ketinggian sepanjang masa (ATH) yang terbaru di paras harga $0.0227 pada dagangan 5 April.

Namun selepas sahaja mencatatkan paras ATH yang terbaru $0.0227, harga DENT kembali menjunam pada dagangan 6 April sehingga mencatatkan penyusutan ke paras sokongan $0.0030.

Bermula pasaran Jun, pergerakan harga DENT masih lagi bergerak perlahan di paras sokongan $0.0030 yang masih menantikan perkembangan terbaru untuk menyokong semula lonjakan harga.

Jika pergerakan harga berjaya kembali mengekalkan rentak kenaikan, paras SBR (support become resistance) sekitar harga $0.0050-$0.0060 bakal menjadi tumpuan utama untuk diuji.

Untuk kenaikan yang lebih tinggi, harga DENT dijangka bakal menuju ke paras SBR seterusnya sekitar $0.0070-$0.0080 sebelum jangkaan untuk menguji paras rintangan seterusnya.

Jangkaan pergerakan itu juga bakal memberikan tanda positif kepada perkembangan DENT dan secara tidak langsung dapat menarik minat ramai pelabur untuk melabur di DENT.

Sekiranya penurunan harga kembali dikuasai, paras sokongan $0.0030 bakal ditembusi dan menuju ke paras yang sukar ditembusi pada pasaran Februari sekitar harga $0.0015.

Paras tersebut juga bakal dinilai oleh para pelabur sama ada mampu menjadi paras yang kuat untuk menyokong harga DENT kembali membuat kenaikan.

Penurunan yang lebih rendah bakal menguji semula paras pembukaan pasaran 2021 sekitar harga $0.0002.

Setakat jam 11.30 pagi waktu tempatan, harga DENT sedikit melonjak melebihi 2% untuk diperdagangkan di paras harga $0.0034.

Lihat gambar carta matawang kripto DENT/USDT di bawah untuk rujukan analisis teknikal anda.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat