Fenomena Bull Run Menghampiri, 3 Kripto Ini Dijangka Jana Keuntungan Maksimum!

4,291

“Untung untung juga, tapi jangan lupa DYOR sendiri tau.”

Biarpun banyak mata lebih memandang mata wang kripto seperti Bitcoin (BTC) dan Ethereum (ETH), token berasaskan bursa turut bergerak pantas ke hadapan. Berikut adalah top 3 token bursa perlu diterokai jika ingin menjana keuntungan maksimum semasa musim bull ini.

Binance Coin (BNB)

Token BNB yang diasaskan oleh Binance bukan sahaja memudahkan dagangannya malah mengembangkan kes penggunaannya susulan aset digital itu memiliki blockchain sendiri termasuk pelbagai aplikasi yang menggunakan BNB.

Susulan terdapat pelbagai kes penggunaan yang tersedia untuk BNB, harganya yang pada masa ini didagangkan di atas $600 dijangka akan menggunung kira-kira 68.63% bagi mencapai paras paling dinanti-nantikannya $1,021.78.

Cronos (CRO)

Dibangunkan oleh bursa kripto terkenal crypto.com, pemilik CRO boleh staking coins mereka pada Crypto.com Chain bagi bertindak sebagai validator dan memperoleh yuran untuk memproses transaksi di rangkaian.

CRO juga boleh digunakan bagi menyelesaikan yuran transaksi pada Cronos Chain sementara aplikasi Crypto.com membenarkan pengguna jana ganjaran token untuk penyenaraian terpilih melalui staking CRO apabila melibatkan kes penggunaan perdagangan.

Harga CRO yang kini berada dalam julat $0.12 mungkin akan meningkat sebanyak 32.55% pada $0.173514 seterusnya mendorong pelabur kembangkan tawaran token yang boleh jadi kemasukan teguh untuk peroleh keuntungan dalam jangka panjang.

Uniswap (UNI)

Selain menggunakan satu set kontrak pintar decentralized bagi melaksanakan dagangan, token UNI yang dilancarkan oleh Uniswap juga bantu bursa kriptonya memudahkan mekanisme dagangan dengan bertindak sebagai protokol token

Susulan UNI yang berjaya mendaki 377% menjelang akhir tahun 2024 telah menggandakan keuntungan pengguna pada berjuta-juta, harganya mungkin berpotensi mencanak lebih 377.74% untuk mencecah $38.40.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat