Hive (HIVE) Melawan Arus Lautan Merah, Mengaut Lebih 50% Lonjakan!

318

Hive berperanan sebagai rangkaian perkongsian maklumat yang tidak berpusat dengan lejar kewangan yang berasaskan blockchain, dibina pada protokol delegated Proof of Stake (DPoS).

Dilancarkan pada Mac 2020 oleh sekumpulan ahli komuniti, pemaju dan pelabur yang percaya dengan matlamat umum desentralisasi.

Uniknya, Hive mempunyai sokongan untuk jumlah transaksi yang tinggi, digabungkan dengan masa blok 3 saat yang pantas dan transaksi yuran yang rendah, menjadikannya platform yang ideal untuk membina aplikasi yang sangat interaktif pada kebanyakan rangkaian blockchain.

Ia juga mempunyai tumpuan unik pada seni bina lapisan ke-2 untuk mengedarkan pemuatan aplikasi merentasi sidechain yang berbeza, membolehkan penskalaan diluar rangkaian kontrak pintar tradisional.

Melihat kepada carta HIVE/USDT, pergerakan harga dapat dilihat telah membuat rekod pasaran 2021 dengan baik menghasilkan lebih 800% kenaikan mencatatkan paras ketinggian sepanjang masa (ATH) mencapai paras harga $1.06 pada 28 Mac yang lalu.

Pada pembukaan pasaran bulan Julai, pergerakan harga dilihat sedang bergerak secara positif menghasilkan lebih 50% lonjakan sehingga kini yang telah menjadi perhatian para pelabur.

Pandangan sudut teknikal, pergerakan harga dilihat telah menembusi zon RBS (resistance become support) sekitar $0.36 dan sedang memberi tumpuan seterusnya untuk menguji zon resistance sekitar $0.42.

Untuk jangkaan seterusnya, pergerakan harga berkemungkinan bakal membuat kenaikan yang lebih tinggi jika menembusi ruangan zon resistance sekitar $0.42 tersebut dan menuju ke zon resistance yang seterusnya.

Namun jika pergerakan harga gagal mengekalkan momentum kenaikan, pergerakan harga bakal kembali menguji semula ruangan zon RBS sekitar $0.36 tersebut sebelum membuat penurunan yang lebih rendah.

Sewaktu penulisan, HIVE didagangkan sekitar harga $0.40 dengan nilai pasaran lebih $170 juta dalam tempoh 24 jam terakhir. Koin kini berada di tangga ke-167 dalam pasaran kripto.

Lihat gambar carta matawang kripto HIVE/USDT di bawah untuk rujukan analisis teknikal anda.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat