IRISnet (IRIS) Sebuah Protokol Inovatif Yang Dibawa Ke Dunia Perniagaan!

225

IRISnet merupakan protokol perkhidmatan dan matawang kripto yang bertujuan untuk menyediakan rangkaian berasaskan blockchain, terbuka kepada perniagaan kecil dan sederhana yang menawarkan pelbagai perkhidmatan.

Dilancarkan pada Mac 2019 oleh pasukan pakar teknologi dibawah Bianjie AI, diasaskan oleh Harriet Cao dan Haifeng Xi.

Uniknya, IRISnet adalah bacaan inovatif tentang teknologi blockchain yang boleh dibawa ke dunia perniagaan.

Walaupun kebanyakan blockchain konsortium dimiliki dan dikendalikan oleh syarikat-syarikat yang besar, IRISnet berhasrat untuk membawa penyelesaian kepada operasi perniagaan kecil.

Meneliti kepada carta IRIS/USDT, pergerakan harga dapat dilihat telah membuat rekod pasaran 2021 dengan baik menghasilkan lebih 800% kenaikan mencatatkan paras ketinggian sepanjang masa (ATH) mencapai paras harga $0.31 pada 11 April yang lalu.

Pandangan sudut teknikal, pergerakan harga dilihat sedang bergerak secara lemah dan sedang menguji zon RBS (resistance become support) sekitar $0.076 yang menjadi kebimbangan para pelabur.

Para penganalisa kripto menjangkakan, jika pergerakan harga kekal menyaksikan penurunan, zon RBS sekitar $0.068 bakal menjadi tumpuan seterusnya untuk diuji sebelum membuat penurunan ke paras terendah yang pernah dicatatkan sebelum ini.

Namun jika pergerakan harga berjaya kembali menyaksikan momentum kenaikan, pergerakan harga bakal kembali melepasi ruangan zon RBS sekitar $0.076 tersebut dan zon resistance sekitar $0.086 bakal menjadi tumpuan seterusnya untuk diuji terlebih dahulu sebelum membuat kenaikan yang lebih tinggi.

Lihat gambar carta matawang kripto IRIS/USDT di bawah untuk rujukan analisis teknikal anda.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat