Kripto XRP Kekalkan Momentum Meroket! Apakah Yang Telah Mendorong Lonjakan Ini?

355

Kripto asli Ripple, XRP mengalami lonjakan besar untuk hari kedua berturut-turut. Harga XRP berjaya mencatatkan keuntungan maksimum dalam kalangan 10 kripto terbesar kerana pasaran aset digital merekodkan pemulihan yang luas. Walau bagaimanapun, Bitcoin (BTC), mata wang kripto terbesar memperoleh semula paras harga $28K.

Berdasarkan data, harga XRP melonjak sebanyak 18% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Ini menjadikannya keuntungan terbesar di antara 50 kripto teratas. Aliran masuk baru-baru ini telah menyebabkan lonjakan harga yang mengejutkan sebanyak 25% sepanjang 7 hari yang lalu.

XRP didagangkan pada harga purata $0.55 semasa penulisan. Ini adalah buat kali pertama sejak September 2022 bahawa harga XRP telah berjaya menembusi paras harga $0.56.

Data menggambarkan bahawa had pasaran XRP mencatatkan aliran masuk sekitar $4.7 bilion dalam tempoh 24 jam yang lalu. Paras pasarannya melebihi $29.5 bilion di tengah-tengah menghadapi cabaran undang-undang daripada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (SEC). Walau bagaimanapun, jumlah dagangan 24 jamnya meningkat sebanyak 25% kepada sekitar $3.8 bilion.

Berdasarkan data WhaleAlert, didapati whale kripto memindahkan 104 juta XRP (lebih kurang bernilai $60 juta) dalam pelbagai transaksi sepanjang 24 jam yang lalu. Beberapa alamat whale kripto membeli 84.6 juta XRP (lebih kurang bernilai $49 juta) dalam pelbagai transaksi. Walau bagaimanapun, 62 juta token XRP telah diperoleh daripada Binance.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat