Laju Kyber Network (KNC) Atasi Bitcoin (BTC) Dengan Lonjakan Lebih 30%!

258

Ketika pasaran kripto berdepan dengan pembetulan harga, Kyber Network Crystal (KNC) mencatatkan prestasi yang luar biasa mengatasi pergerakan Bitcoin (BTC) dan kebanyakan altcoins utama.

Berdasarkan pemerhatian, KNC mula pamerkan bullish sejak 28 Februari 2022 sebelum akhirnya menyentuh paras tertinggi sepanjang masa (ATH), $4.5 awal pagi tadi waktu Malaysia.

Pun begitu, ketika penulisan aset ini didagangkan pada $4.22, susut 7% dari rekod ATH tetapi masih mengekalkan lonjakan lebih 16% dalam 24 jam dan lebih 30% dalam seminggu.

Apa yang berlaku?

Difahamkan protokol utama Kyber Network, KyberSwap telah menyaksikan kerjasama dengan 100 ekosistem termasuk rantaian layer-1 dan layer-2 dari pelbagai industri seperti DeFi, metaverse, GameFi, dan pinjaman.

KyberSwap juga menawarkan aktiviti perdagangan bagi 10 rangkaian utama termasuk Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX), Polygon (MATIC), Aurora (AURORA), dan Binance Smart Chain (BSC).

Tidak cukup dengan itu, Kyber Network turut bekerjasama dengan Avalanche Network dan program perlombongan liquidity, Avalanche Rush Phase 2.

Difahamkan tempoh program tersebut adalah selama empat bulan bermula 21 Mac dengan ganjaran yang ditawarkan sebanyak $300,000 dalam unit AVAX dan sekitar $750,000 dan unit KNC.

Menariknya, sejak pengumuman itu jumlah dagangan KNC telah meningkat 493% dari $99.99 juta kepada $593.1 juta.

Dan yang terbaharu, pada 7 April KyberSwap mula berintegrasi dengan Uniswap V3 di rangkaian Ethereum dan Polygon.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat