Tergempar: Binance Akhirnya Telah Menaik Taraf Sistem PoR Mereka, Shiba Inu Dan Solana Termasuk Dalam Senarai!

448

Bursa pertukaran kripto terbesar di dunia Binance telah menyepadukan zk-SNARK ke dalam Sistem Pengesahan Bukti Rizab (PoR). Selain itu, Binance telah menambahkan aset kripto Shiba Inu (SHIB), Polkadot (DOT), Chiliz (CHZ), dan Solana (SOL) pada sistem, meningkatkan jumlah aset yang boleh disahkan kepada 13 token popular di Binance.

Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng “CZ” Zhao dalam tweetnya pada 10 Februari berkata pengasas bersama Ethereum Vitalik Buterin sebelum ini mencadangkan pertukaran kripto harus menggunakan teknologi zk-SNARKs, kaedah pengesahan pengetahuan sifar yang memastikan maklumat sensitif peribadi lebih selamat.Vitalik Buterin berkata menggunakan ZK-SNARK akan meningkatkan kebolehpercayaan pertukaran kripto.

“Lebih privasi dan keselamatan, ini adalah langkah penting ke hadapan dalam teknologi PoR. Sesiapa sahaja dalam industri boleh mengambil kesempatan daripada sistem PoR sumber terbuka kami supaya kami dapat memberikan semua pengguna jaminan yang mereka perlukan untuk merasai SAFU.”

Menurut pengumuman rasmi, Binance telah memperkenalkan zk-SNARKs kepada Sistem Pengesahan Bukti Rizab (PoR). Ia sejajar dengan usaha Binance untuk meningkatkan ketelusan pada dana pengguna. Selain itu, kod untuk sistem PoR dijadikan sumber terbuka untuk meningkatkan ketelusan dan membantu yang lain untuk menerima pakai teknologi tersebut.

Tambahan pula, Binance telah menambahkan Shiba Inu (SHIB), Polkadot (DOT), Chiliz (CHZ), dan Solana (SOL) pada sistem PoR. Ia menjadikan jumlah aset yang boleh disahkan kepada 13 token kripto di Binance. Bursa Binance juga merancang untuk menambah lebih banyak token pada sistem PoR dan berusaha untuk menjadikan fungsi pengesahan lebih dipercayai, selamat dan peribadi.

Ketua Pegawai Eksekutif Binance CZ menyasarkan untuk meningkatkan ketelusan dalam industri kripto berikutan kejatuhan bursa kripto FTX pada November tahun lepas. Binance FUD juga mengambil alih industri, menyebabkan penjualan besar-besaran dalam aset kripto.

Baru-baru ini, Binance telah mendedahkan bahawa laporan audit penuh aset dan liabilitinya akan mengambil lebih banyak masa. Ketua Pegawai Eksekutif Binance berhujah firma audit enggan bekerja dengan bursa kripto, tetapi Coinbase kerap diaudit oleh firma audit terkemuka Deloitte.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat