Tergempar – Binance Umum Pengubahan Bayaran Cukai LUNC! Adakah Ini Pemangkin Yang Dinantikan Komuniti?

342

Bursa Kripto Binance pada hari Rabu mengumumkan menukar cukai pembakaran Terra Classic (LUNC) daripada 1.2% kepada 0.2%. Komuniti Terra Classic berjaya meluluskan Cadangan 5234 untuk mengurangkan cukai kepada 0.2% dan menetapkan 10% untuk kumpulan komuniti bagi membiayai pembangunan ekosistem Terra Classic dan penyumbang. Yuran penyatuan untuk transaksi dalam rantaian seperti pengeluaran dan deposit pada Binance akan dikurangkan kepada 0.2%.

Berdasarkan t pengumuman rasmi pada 19 Oktober, Binance akan mengemas kini cukai pembakaran ke atas urus niaga dalam rantaian termasuk deposit dan pengeluaran daripada 1.2% kepada 0.2%. Ia akan digunakan untuk semua deposit dan pengeluaran Terra Classic (LUNC) dan TerraClassicUSD (USTC). Walau bagaimanapun, perubahan itu tidak akan dikenakan untuk bayaran cukai luar rantaian bagi yuran dagangan pada dagangan spot dan margin LUNC.

Semasa pengeluaran, pengguna akan menerima jumlah pengeluaran selepas yuran pengeluaran yang dikenakan oleh Binance dan 0.2% cukai dibakar oleh rantaian Terra Classic.

Komuniti Terra Classic memperkenalkan dan meluluskan Cadangan 5234 selepas Ketua Pegawai Eksekutif Binance “CZ” mengesyorkan mengurangkan yuran untuk meningkatkan dagangan LUNC, yang mungkin meningkatkan kadar pembakaran LUNC.

Pemaju utama Terra Rebels Edward Kim dan Alex Foreshaw turut menyokong Proposal 5234. Selain itu, Terra Rebel memperkenalkan cadangan untuk Program Geran Klasik Terra bagi memastikan penggunaan dana yang telus dan cekap dalam kumpulan komuniti.

Binance membakar lebih 2.5 bilion token Terra Classic (LUNC) pada 17 Oktober, menjadikan jumlah keseluruhan yang dibakar oleh Binance kepada lebih 11 bilion dalam masa 3 minggu.

Jumlah LUNC yang terbakar telah mencecah lebih 22 bilion. Mengikut data, komuniti telah membakar lebih 15 bilion LUNC dengan menghantar ke alamat terbakar dan 7 bilion LUNC dengan cukai. Kadar pembakaran melonjak kepada 704 juta token setiap hari.

Harga Terra Classic didagangkan pada $0.00024, turun lebih 7% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Komuniti disisi lain menyasarkan $0.0005 sekali lagi, disokong oleh Pelan Hala Tuju Terra Classic Revival. Sementara itu, komuniti menggesa Coinbase dan Robinhood untuk menyenaraikan semula LUNC.

Jadi Subscriber VIP INTRADAY
Sertai bersama lebih 30,000 subscribers VIP kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang forex trading.
* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat