Whales Pakat Mengalihkan XRP, Adakah Kenaikan Harga Bakal Berlaku Untuk XRP?

875

Sehingga hari ini,  mata wang kripto XRP sekali lagi menarik perhatian peminat pasaran  ketika kelompok whale ini melakukan pengalihan semula jumlah yang besar dalam tempoh dua puluh empat jam yang lepas.

Dalam siri transaksi yang tertumpu pada mata wang kripto XRP, tiga pergerakan whale didapati memindahkan token ke CEX dan dompet  yang tidak diketahui. Perkara ini telah menarik perhatian yang signifikan di dalam pasaran kripto secara umum.

Berdasarkan Whale Alert, sebuah platform penjejak blockchain, tiga pergerakan whale XRP berlaku dalam tempoh dua puluh empat jam yang lepas. Secara khusus, transaksi Whale pertama yang menarik perhatian pedagang dan pelabur kripto didapati memindahkan 90 juta XRP dari Ripple, rangkaian pembayaran dan pertukaran mata wang, ke dompet yang tidak diketahui, Jumlah token yang dipindahkan tersebut bernilai $55.24 juta.

Selanjutnya, transaksi whale lain yang menarik perhatian peminat kripto memindahkan 85 juta XRP. Jumlah yang dipindahkan dinilai sebanyak $51.99 juta. Kelompok whale lain pula didapati memindahkan 25.50 juta XRP ke Bitstamp, pertukaran mata wang kripto. Tindakan seperti ini telah mendatangkan spekulasi dalam kalangan pelabur.

Pada masa penulisan, harga XRP mengalami penurunan yang sedikit sebanyak 1.54%, mencapai $0.6145 dalam tempoh dua puluh empat jam yang lepas. Selain itu, token tersebut mengalami penurunan yang signifikan sebanyak 6.72% dalam tempoh tujuh hari yang lepas.

Perlu dimaklumkan bahawa terdapat penganalisis kripto , Dark Defender, baru-baru ini memberikan pandangan bahawa mata wang kripto ini mungkin bersiap untuk pulih pada masa akan datang.

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat