Pendaftaran ‘Pre-Sale’ NFT Filem ROMPAK Dibuka!

2,973

Slot Whitelist penuh sebaik dibuka. Jualan pre-sale NFT filem Rompak pula bakal dibuka pada 22.2.2022. Daftar minat anda di SINI supaya tidak terlepas pre-sale nanti. Jumlah adalah terhad.

NFT semakin mendapat permintaan hangat kerana ianya merupakan teknologi baru yang akan digunakan secara meluas dalam kehidupan seharian. Banyak syarikat-syarikat korporat sudah mula berlumba melabur dan membangunkan produk berasaskan NFT dan Metaverse. NFT boleh didapati dalam apa sahaja bentuk digital samada karya gambar, muzik, barangan koleksi, permainan video games, tiket keahlian, dan lain-lain. INTRADAY juga tidak ketinggalan dalam memperkenalkan teknologi NFT dan telah melancarkan NFT utiliti melalui penerbitan projek filem ROMPAK.

Filem ROMPAK merupakan filem pertama yang bakal diterbitkan dengan kegunaan NFT. Filem yang bakal dibintangi oleh Zizan Razak, Daiyan Trisha, MK K-Clique, Siti Khadijah Halim, Chubb E, Aziz M. Osman dan ramai lagi bakal menjadi karya filem pertama di Asia Tenggara yang memanfaatkan teknologi NFT (Non-Fungible Token). Filem ini bakal memulakan penggambaran pada 26 Februari 2022 dan dijangka ditayangkan pada Jun 2022.

Bagi filem ROMPAK, teknologi NFT dimanfaatkan bagi membolehkan pelabur-pelabur NFT Malaysia turut sama dalam sebuah komuniti untuk mendokong pihak penerbitan filem ini dan dalam masa sama menerima pelbagai faedah seperti royalti keuntungan filem, airdrop NFT, akses kepada visual di sebalik tabir filem, foto-foto eksklusif, manfaat turut serta dalam proses pembikinan filem, menyertai tayangan perdana khas, kuasa memilih projek seterusnya (pemilihan cerita, pelakon dan storyline) dan manfaat-manfaat lain yang sedang dimuktamadkan.

Apa yang lebih menarik pemegang NFT ROMPAK berpeluang menjana keuntungan dari pelaburan memegang NFT ini kerana manfaat yang berpanjangan dari pembangunan projek ini dan dalam masa sama menjadi pemegang filem NFT pertama di Asia Tenggara yang akan menjadi khazanah yang sangat bernilai pada masa hadapan.

Sehubungan dengan pelancaran NFT filem ROMPAK ini, INTRADAY telah mengadakan penempahan ‘Whitelist’ ketika pertemuan bersama ahli komuniti pada 23 Januari 2022 di Putrajaya dan kesemua kuota token telah habis dijual. Sesi untuk jualan ‘Pre-Sale’ pula bakal dibuka pada 22 Februari 2022 (Selasa). Semalam telah dibuka sesi pendaftaran untuk jualan ‘Pre-sale’ NFT ini dan bagi pembaca yang terlepas untuk mendaftar, anda masih berpeluang untuk mendaftar bagi pembelian ‘Pre’Sale’ ini. Pendaftaran boleh dibuat di SINI.

Anda boleh lawati portal INTRADAYNFT.io untuk maklumat lanjut berkenaan projek NFT ROMPAK.

 

Jadi Subscriber INTRADAY
Sertai bersama lebih 100,000 subscribers kami yang menerima kemaskini berita terkini beserta tips-tips premium tentang trading dunia pasaran kewangan.


* Sila semak inbox dan spam folder 2-3 minit selepas melanggan.
Anda mungkin juga berminat